Energi Danmark håndterer 15.000 målepunkter i TDC NETs PPA

Når TDC NET i 2023 får strøm fra fire nye solcelleparker, håndterer Energi Danmark de mange målepunkter og sikrer en overskuelig afregning af PPA’en.

TDC NET har indgået en elkøbsaftale med Better Energy på fire nye solcelleparker i Danmark. Derved tager Danmarks største leverandør af digital infrastruktur et afgørende skridt mod at blive CO2 neutral.

For at sikre den bedst mulige håndtering og afregning af PPA’en har TDC allieret sig med Energi Danmark. Energi Danmark sørger for at håndtere og afregne de mange målepunkter og fordele strømmen fra PPA’en ud til dem.

Vi ønsker at gøre afregningen af PPA’en så enkel som muligt for vores kunder, så de får en overskuelig faktura uden uforudsete omkostninger. Derfor er vi også rigtig glade for, at TDC NET har valgt os til sikre en transparent afregning af deres 15.000 målepunkter.
Peter Lønbro Lehm, Director Customers i Energi Danmark koncernen.

Netop afregningen af en PPA er ofte forbundet med stor kompleksitet, hvor en fastindkøbt mængde afregnes op mod et variabelt forbrug. Dertil kommer fordelingen til mange målepunkter. I TDC NETs tilfælde til rigtig mange målepunkter.

De fire nye solcelleparker skal ligge på Fyn og i Jylland. I 2023 vil de levere 140 GWh strøm, hvilket dækker ca. 60 % af TDC NETs forbrug.

Læs mere på TDC NETs hjemmeside.

Energi Danmark håndterer 15.000 målepunkter i TDC NETs PPA

Når TDC NET i 2023 får strøm fra fire nye solcelleparker, håndterer Energi Danmark de mange målepunkter og sikrer en overskuelig afregning af PPA’en.

TDC NET
Energi Danmark indgår PPA med Claus Sørensen A/S

I modsætning til mange PPA’er, hvor kunden skal indgå aftale om PPA med producenten samt separat el-leverance, så har Claus Sørensen A/S Energi Danmark som direkte modpart. Det betyder, at vi håndterer hele setuppet og tager os af kontakten til producenten, selve el-leverancen og risikostyringen.

Claus Sørensen A/S
Energi Danmark sikrer overskuelig afregning af Lundbecks PPA

Der kan være flere udfordringer ved afregning af PPA’er. Lundbeck ønskede, at deres PPA skulle afregnes på samme måde som en almindelig elaftale; overskueligt og enkelt. Vi sørger for, at Lundbeck kan bibeholde samme transparente afregningsform som tidligere, uden uforudsete udgifter.

Lundbeck
Energi Danmark håndterer balancen i Chr. Hansens PPA

Energi Danmarks rolle i PPA aftalen mellem Chr. Hansen og Better Energy bliver at balancere både forbruger og producent samt håndtere prisrisici og Chr. Hansens ønske om at skabe en grøn balance for deres forbrug.

Chr. Hansen

For yderligere information, kontakt venligst: 

Energi Danmark koncernen: 
Viggo Aavang Jensen, Head of Sales Danmark på +45 8742 6203
Peter Lønbro Lehm, Director International Sales på +45 8742 6720