Elaftaler | Elaftaler til erhvervskunder
Energi Danmark logo

Elaftaler

Energimarkederne bliver mere og mere volatile. Det gør risikominimering afgørende og åbner for optimering af din indtjening.

Lad os sammen finde en elaftale, der passer til din virksomhed.  

I Energi Danmark kender vi både de lokale og internationale energimarkeder. Derfor kan vi styre risikoen på vegne af vores kunder og sikre, at din virksomhed står bedst muligt.

I takt med den grønne omstilling og dermed flere vedvarende energikilder som vind og sol, svinger udbuddet af strøm mere, og priserne er mere volatile. Det giver udfordringer men også muligheder på energimarkederne. Udfordringerne gælder både på det korte spotmarked og på de langsigtede fastpris aftaler.

Vores erfarne rådgivere står klar til at hjælpe dig med at finde den elaftale, som passer bedst til din virksomheds risikoprofil og elforbrug.

Vi sikrer den korrekte elpris

Tryghed, ansvarlighed og transparens er nøgleord, når du samarbejder med os. Vi har fokus på det værdiskabende samarbejde og sikrer, at vi finder den mest optimale elpris i forhold til din risikovillighed. Prisen på el kan variere meget, og uanset om du ønsker at følge markedet eller fastlægge din pris for fx et eller flere år af gangen, så har vi et produkt, som passer til din virksomhed.

Hvad koster el?

Under markedsinfo kan du altid se de aktuelle energipriser. Her finder du både terminspriser og spotpriser.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og bedre til at skabe nye løsninger og holde fokus på, hvad vores kunder efterspørger. Vi skal være tilpasningsdygtige i et internationalt fleksibelt marked, hvor kunderne søger de mest optimale løsninger
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark

PPA: Ny vedvarende energi til en attraktiv, fast pris

Bæredygtighed uden meromkostning. Det er en PPA hos Energi Danmark. Med en PPA-aftale tilfører din virksomhed aktivt ny vedvarende energi til samfundet, og du prissikrer dit elforbrug i 10 eller 15 år til en attraktiv, fast pris. Derved fremtidssikrer du din virksomhed, både pris- og miljømæssigt.

Læs om hvordan vi håndterer balancen i banebrydende PPA aftale mellem Chr. Hansen og Better Energy.

Pulje PPA – også for mindre virksomheder

Med en Pulje PPA tilfører din virksomhed aktivt ny vedvarende energi til samfundet – også selvom din virksomhed ikke aftager hele produktionen fra et nyopført anlæg. Med Energi Danmark som direkte modpart i PPA’en kan vi pulje flere virksomheder sammen, indtil der nås en kritisk masse, som tilsammen dækker produktionen fra et nyopført energianlæg.

Læs hvordan 12 virksomheder er gået sammen i en PPA

Forbrugsfleksibilitet: Du kan tjene penge, hvis du er fleksibel i dit forbrug

Når der er store ubalancer i elnettet, giver det mulighed for at tjene penge på at være fleksibel i sit forbrug. Det kaldes forbrugsfleksibilitet eller Demand Response, og hos Energi Danmark har vi et unikt setup, som sikrer dig yderligere indtjeningsmuligheder.

Læs hvordan BlueKolding bidrager til et bæredygtigt energisystem gennem forbrugsfleksibilitet

Risikoafdækning: Fast pris, lav risiko og mulighed for at minimere omkostninger

Måske spekulerer du på, hvordan du sikrer, at din virksomhed køber el til den bedste pris. Der er mange faktorer, der påvirker elpriserne, og at låse sin elpris fast på et bestemt tidspunkt er forbundet med en høj risiko. Vores modeller inden for risikoafdækning, Pulje og Index, håndterer de usikkerheder, der er i prisudviklingen.

One Stop Shop: Energiløsning på tværs af lande – køb el ét sted

Hvis din virksomhed har afdelinger i flere lande, kan der være mange fordele i at kunne købe el til samtlige nordiske og tyske afdelinger ét sted. One Stop Shop er en løsning for virksomheder med afdelinger i flere af de nordiske lande og Tyskland. Det går elindkøbet enklere for dig og man samler al den nødvendige information ét sted.

Spot Pris: Følg markedet time for time

Hos Energi Danmark tilbyder vi også, at du kan afdække dit elforbrug gennem en Spot-aftale, hvor du får en variabel pris time for time. Du kender således ikke din elpris, så det kræver risikovillighed.

Vi går gerne langt for den enkelte kunde for at sikre den risikoafdækning og det produkt, som passer bedst til kunden.

Overblik og indsigt

Uanset hvilken elaftale du har hos Energi Danmark, sikrer vi, at du altid har adgang til My Energy, som er vores kundeportal, hvor du kan overvåge dit energiforbrug, hente kontrakter, fakturaer og rapporter samt få dybdegående markedsanalyser.

Vi ønsker også, at du du får mest mulig indsigt i energimarkederne. Derfor udgiver vi særligt til vores kunder et månedsligt nyhedsbrev, hvor vi sætter fokus på aktuelle emner, der har en påvirkning på energimarkedet.

Mikkel Hauge Jensen
Mikkel Hauge Jensen
Sales Director
Lad os sammen finde en elaftale, der passer til din virksomhed.