One Stop Shop | Køb energi ét sted
Energi Danmark logo

One Stop Shop

One Stop Shop-konceptet er en løsning for virksomheder med afdelinger i flere af de nordiske lande og Tyskland. One Stop Shop er resultatet af et samarbejde mellem fem lande. Moderselskabet, Energi Danmark A/S med hovedsæde i Danmark samt datterselskaberne lokaliseret i Nordeuropa: Energi Försäljning Sverige AB i Sverige, Energia Myynti Suomi Oy i Finland, Energi Salg Norge AS i Norge og Energie Vertrieb Deutschland EVD GmbH i Tyskland.

Med One Stop Shop kan din virksomhed købe energi til samtlige nordiske og tyske afdelinger ét sted.

Det er vores mission at gøre det lettere for virksomheder med afdelinger i flere lande at købe energi og ikke mindst at samle den nødvendige information ét sted. Ved at dele viden mellem vores afdelinger sikrer vi en let og professionel løsning på kundernes specifikke energibehov. Med nordisk såvel som tysk energirådgivning tilbyder vi vores viden på tværs af grænser.

Med One Stop Shop får du:

  • Ét sted at købe el
  • En enkel løsning på dit energibehov
  • Et samlet overblik over de fire nordiske lande og Tyskland.
  • Vidensdeling mellem de nordiske lande og Tyskland
  • Kundeservice på det foretrukne sprog i netop din afdeling

Vi betragter os selv som en stærk og troværdig partner. Med over 20 års erfaring inden for energibranchen har vi en grundig viden om energisektoren, handel med energi, risikostyring, porteføljeforvaltning samt balancen mellem produktion og forbrug.

Kontakt os