Energi til erhverv | Specialister i at levere energi til erhverv
Energi Danmark logo

Energi til erhverv

Vi har specialiseret os i at levere el til virksomheder og offentlige institutioner og kan tilbyde en bred vifte af produkter.

Som balanceansvarlige på både forbrugs- og produktionssiden ved vi, hvad der rører sig på energimarkederne. Som kunde hos os har du derfor flere muligheder end hos en almindelig elleverandør til at fx optimere din indtjening og minimere din risiko. Vi giver dig også flere muligheder til en grøn omstilling, der giver mening for både din bundlinje og for miljøet.

Ud over elaftaler har vi også kompetencer inden for olie og gas, fakturaservice og porteføljestyring. Samtidig køber vi el af de decentrale kraftvarmeværker og vindmølleejere.

Hos Energi Danmark har vi altid fokus på det værdiskabende samarbejde, og vores rådgivning bunder i et solidt kendskab til energimarkederne. Vi har det fulde overblik over elpriser til erhverv, og hvad der påvirker priserne. I samarbejde med dig kan vi skræddersy en erhvervsaftale på el, som matcher din virksomheds behov og risikovillighed.

Gennem et stærkt teamwork på tværs af lande og den rette timing vil vi være en træværdig partner for dig på de Nordeuropæiske energimarkeder

Den grønne omstilling kræver en ændring i vores måde at bruge og tænke energi på – og giver virksomheder helt nye muligheder for at gavne både bundlinje og bæredygtighed.

Der er især tre tendenser, som vi mener, at alle virksomheder skal være opmærksomme på.

Få mere tid til din kerneforretning

Energi og særligt energipriser er uforudsigelige. Vores dedikerede analytikere og porteføljeforvaltere arbejder ikke med andet hver dag. Deres viden og kompetencer kan komme dig til gode. Kontakt os ganske uforpligtende og lad os tale om, hvordan vi kan løse dine udfordringer på energiområdet.

Åbenhed og gennemsigtighed er faktisk ret simpelt i elmarkedet. Få indblik og tag os med på råd. Så træffer du den rigtige beslutning.
Kim Nielsen, Head of Sales Denmark
Kim Nielsen, Head of Sales Denmark