Energi til erhverv

Hos Energi Danmark har vi specialiseret os i at levere el til virksomheder og offentlige institutioner, og vi kan tilbyde en bred vifte af energiprodukter. Ud over el har vi også kompetencer inden for olie og gas, fakturaservice og porteføljestyring. Samtidig køber vi el af de decentrale kraftvarmeværker og vindmølleejere. Læs mere om hvilke elaftaler Energi Danmark kan tilbyde din virksomhed.

Hos Energi Danmark har vi altid fokus på det værdiskabende samarbejde, og vi leverer derfor også energirådgivning til virksomheder. Vi har det fulde overblik over elpriser til erhverv, og hvad der påvirker priserne. I samarbejde med dig kan vi skræddersy en erhvervsaftale på el, som matcher din virksomheds behov og risikovillighed.  

Referencer
Bogense Plast

"At handle el er et spørgsmål om tillid og et godt samarbejde” Jesper Ove-Bisgaard, Bogense Plast.

Læs mere
Aller Aqua

”Det er en stor fordel, at aftalen kan tilpasses højsæsonen.” Carsten Jørgensen, direktør for Aller Aqua Danmark.

Læs mere
Nørager Varmeværk

”Vi er trygge ved samarbejdet og har stor glæde af vagtordningen, som altid giver hurtigt og præcist svar.” Klaus Hansen, driftsleder ved Nykøbing Sj. Varmeværk.

Læs mere
Læs mere

”Energi Danmark har den største puljeordning, hvilket giver god sikkerhed.” Jørgen Wad Johansen, økonomidirektør i Knudsen Plast.

Læs mere
Kontakt os