Hold fokus på energien | Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Energi Danmark logo

Energi Danmark Fokus nyhedsbrev

Vores medarbejdere er specialister i energimarkedet, og vi ønsker, at denne viden skal komme dig til gode. Vi udgiver derfor blandt andet ugentlige nyhedsbreve, Energi Danmark Fokus, hvor vi behandler aktuelle nyheder om elmarkederne samt ude fra påvirkende faktorer. Med Fokus bliver du godt klædt på til at vurdere markedets aktuelle tilstand gennem bl.a. anbefalinger, prognoser samt her og nu-beskrivelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og bliv klogere på elmarkedet.

Vidste du?

At Energi Danmark hver eneste morgen udgiver en dugfrisk Morning Report, som giver et overblik over prisernes aktuelle bevægelser. Vi analyserer udviklingen på råvare- og elmarkederne, ser nærmere på de seneste vejrudsigter og kommer med en analyse af vores forventninger til dagens pris. Morning Report kan findes hver morgen på vores forside.

Månedsfokus

Som kunde får du også Månedsfokus, som hver måned går i dybden med aktuelle emner og giver dig indgående viden om fx politiske beslutningers indflydelse på CO2-kvoteprisen, hydro-balancen, oliepriserne eller de volatile kul- og gasmarkeder.

Med MånedsFokus bliver det lettere at gennemskue energimarkedet og de mange faktorer, som kan påvirke energipriserne. Publikationerne er tilgængelige for alle kunder i My Energy.