Hold fokus på energien

Energi Danmarks medarbejdere har en stor ekspertviden inden for energiområdet, og vi ønsker, at denne viden skal komme dig til gode. Vi udgiver derfor blandt andet ugentlige nyhedsbreve, Energi Danmark Fokus, hvor vi behandler aktuelle nyheder om elmarkederne samt ude fra påvirkende faktorer. Med Fokus bliver du godt klædt på til at vurdere markedets aktuelle tilstand gennem bl.a. anbefalinger, prognoser samt her og nu-beskrivelser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og bliv klogere på elmarkedet.

Udover den rette timing er elinkøb også et spørgsmål om tillid. Tillid til at Energi Danmark kan overvåge markedet og tilbyde os den rigtige pris.
Jesper Ove-Bisgaard, Bogense Plast

 

 

 

 

 

 

 

Vidste du?

At Energi Danmark hver eneste morgen udgiver en dugfrisk Morning Report, som giver et overblik over prisernes aktuelle bevægelser. Vi analyserer udviklingen på råvare- og elmarkederne, ser nærmere på de seneste vejrudsigter og kommer med en analyse af vores forventninger til dagens pris. Morning Report kan findes hver morgen på vores forside.

Om Energi Danmark

Energi Danmark er en af Danmarks førende energihandelskoncerner med aktiviteter inden for fysisk og finansiel elhandel, CO2-handel, handel med gas og vindenergi og porteføljeforvaltning. Energi Danmark er i dag Danmarks største aktør på markedet for handel af el til erhvervskunder og har datterselskaber i Sverige, Finland, Norge og Tyskland samt planer om yderligere ekspansion i såvel Norden som i resten af Europa. Virksomheden er velkonsolideret med solid ejerkreds og deltager aktivt i sikringen og videreudviklingen af et velfungerende el- og energihandelsmarked i Nordeuropa.