Balanceansvar betyder værdi for vores kunder

At være balanceansvarlig giver os unik indsigt i elmarkedet.
Samtidig handler vi på elbørsen uden fordyrende mellemled. Det skaber værdi for vores kunder. 

Hvad er en balanceansvarlig? 

Hvor en almindelig elleverandør blot skal levere den strøm, som kunden forbruger, skal en balanceansvarlig også sikre, at der er en tilstrækkelig strømforsyning til rådighed. Dette er nødvendigt for at opretholde sikker og pålidelig drift af elsystemet. 

At være balanceansvarlig giver os en unik indsigt i markedet, som vi gerne deler med vores kunder. Stigende uforudsigelighed på elmarkedet og flere bæredygtige energikilder gør viden og indsigt altafgørende. Begge dele har vi i Energi Danmark som en af landets største balanceansvarlige.

Undgå fordyrende mellemled

Elprisen skabes på NordPool/NASDAQ, hvor vi handler direkte på vegne af kunder og andre elleverandører. Som kunde hos os undgår du fordyrende mellemled som fx en mægler eller en almindelig elleverandør. 

Flere indtjeningsmuligheder og større fleksibilitet

Vi kan mere end blot stille dig en pris. Vi kan rådgive dig og skabe værdi for din forretning - også på den lange bane. Det betyder, at vi kan tilbyde flere indtjeningsmuligheder, fx med Demand Response, og mere fleksible løsninger.  

Åbenhed og gennemsigtighed er faktisk ret simpelt i elmarkedet. Få indblik og tag os med på råd. Så træffer du den rigtige beslutning.
Kim Nielsen, Senior Energy Risk Advisor

 


 

 

Spring fordyrende mellemled over

Køb din strøm direkte hos Energi Danmark og ikke hos en mægler eller en almindelig elleverandør. Som balanceansvarlig handler vi direkte på elbørserne og du undgår at betale for et ekstra led i kæden. 

Rådgivning baseret på unik indsigt

Flere bæredygtige energikilder og et stigende forbrug gør elmarkedet stadig mere uforudsigeligt. Vores indsigt og viden om elmarkedet bliver derfor i stigende grad afgørende for at rådgive kunderne – både på forbrugs- og produktionssiden - og skabe værdi for deres forretning. Værdi i form af ekstra indtjening på reguleringsmarkedet og værdi i form af mere fleksible løsninger.

Vi er stolte over at hjælpe vores kunder med at navigere i det evigt foranderlige elmarked; hjælpe med at undgå forhindringer og hjælpe med at udnytte mulighederne i markedet til fulde.

We work to shape the power market of tomorrow.

Mikkel Hauge Jensen Head of Sales Denmark Er du forbrugskunde? Hør hvordan vi kan bidrage positivt til din forretning
Aslak Jakobi Kristensen Head of Business Development Har du elproduktion? Hør hvordan vi kan optimere din indtjening.
Viden
 Værdifuld  viden til vores     kunder   Om vores markedsinfo