Om Energi Danmark Securities | Effektiv risikostyring
Energi Danmark logo

Om Energi Danmark Securities

Formålet med Energi Danmark Securities (EDS) er at hjælpe virksomheder med effektiv risikostyring på de meget volatile energimarkeder.

Vores mål er – i tæt samarbejde med virksomheden – at fastsætte den mest optimale individuelt baserede og langsigtede strategi ud fra følgende faktorer:

  • Virksomhedens forbrugsmønster
  • Risici
  • Afkast
  • Markedssituation

Med udgangspunkt i det nordiske marked for el tilbyder Energi Danmark Securities A/S porteføljeforvaltning, porteføljeaftaler og handel med afledte finansielle instrumenter i forbindelse hermed. Det geografiske forretningsområde dækker primært hele Skandinavien og Tyskland. Vi tilbyder porteføljekunderne en service og betjening, der er kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau tilpasset kundernes ønsker og behov.

Som kunde kan du deltage aktivt i porteføljeforvaltningen, eller overlade det helt til EDS.

 

Vi har et internationalt porteføljeteam med forankring i København, og porteføljeforvalterne repræsenterer samlet set mange års erfaring i energimarkedet. Vi ansætter løbende internationale porteføljeforvaltere for at opfylde kundernes stigende behov og for at kunne opfylde det stigende behov for at fokusere på den enkelte kunde.

Vi er virksomhedernes langsigtede samarbejdspartner på energiområdet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Positivt resultat for 2022

I 2022 leverede Energi Danmark Securities det bedste resultat i selskabets historie med et resultat før skat på 130 mio. kr. Det er et tilfredsstillende resultat i et meget svært marked. Vi har formået at opretholde en stram risikostyring for vores kunder, og de ser en merværdi i indgåelse af resultatorienterede kontrakter, hvor begge parter kan drage fordel af de gode resultater, som er skabt på baggrund af de afdækningsstrategier, vi sammen har udarbejdet.

Resultatet for Energi Danmark Securities i 2022 er en milepæl, idet det viser, hvad et godt team af porteføljeforvaltere med mange års markedserfaring kan opnå sammen med vores kunder.

Resultatet for 2022 viser med al tydelighed, at vi har klaret os rigtig godt som selskab med den strategi, som vi har udviklet i løbet af de seneste år.
Jan Rigtrup, Direktør i Energi Danmark Securities
Jan Rigtrup, Direktør i Energi Danmark Securities
Kontakt Energi Danmark Securities