Pulje-el | Lav elpris og minimal risiko
Energi Danmark logo

Lav elpris og minimal risiko: Pulje-el

Er du nervøs for udviklingen i elpriserne, og vil du gerne undgå spekulation, når du foretager dit elindkøb? Vi ved, at det er tidskrævende at holde styr på elpriserne og alle de faktorer, som påvirker elmarkedet. Det slipper du for som en del af Danmarks største indkøbsfællesskab.

Med Pulje-el er du sikret en stabil, lav elpris og optimal risikospredning.

Energipriserne kan svinge meget fra dag til dag – ja fra time til time og minut til minut – og det betyder både øget risiko og sværere budgettering.

Vi har to gode bud på, hvordan I kan mindske jeres risiko, nemlig Pulje og Index. Her på siden kan du læse mere om Pulje.

5 grunde til at vælge Pulje-el:


> Uafhængighed af timing: 
Vi køber ind til pulje over mange gange.

> Budgetsikkerhed: Du får en stabil, lav gennemsnitspris hele året.

> Garanteret maxpris: Du betaler aldrig mere end den gennemsnitlige markedspris.

> Minimal risiko: Indkøb spredes over en længere periode.

> Individuel rådgivning: Du får rådgivning af markedets mest erfarne energirådgivere.

Hvordan fungerer Pulje-el?

Vi fritager dig for spekulation om elpriserne, og du skal ikke bekymre dig om timing af dit elindkøb.

Som en del af markedets største indkøbspulje, nyder du godt af stordriftsfordele. I samråd med vores analyseafdeling, som dagligt analyserer markedet, køber vores porteføljeforvaltere ind til puljen, når markedet er mest gunstigt. Risikoen spredes således over de mange indkøb, så du ikke er afhængig af timing. Prisen afhænger af, hvornår der handles ind til puljen, og den fastsættes hvert år forud for levering.

Du får løbende information om udviklingen på markedet, og om din virksomheds elindkøb, så du hele tiden ved hvilken pris, du kan forvente for det kommende år. Få fordel af et stort indkøbsfællesskab og vores porteføljeforvalteres indgående kendskab til markedet. Det sikrer dig en stabil, lav elpris og optimal risikospredning!

Er Pulje-el bedre end en Spot-aftale?

Ja, det mener vi.

Fordelen ved Pulje-el er, at vi køber ind til Puljen, når markedet er mest gunstigt. Det betyder, at vi kan tilbyde en god elpris, når du vælger Pulje-el. Prisen på Pulje-el har over en længere periode været lavere end Spot-prisen, og du undgår samtidig eventuelle prisudsving.

Undgå risikoen i spotmarkedet og vælg en Pulje-aftale.

Kunder får budgetsikkerhed og lav risiko

En stabil pris for hele året uden bekymringer om prisstigninger eller den rette timing af elindkøbet betyder lav risiko og budgetsikkerhed. Det giver tryghed, når elforbruget er en faktor i forhold til international konkurrenceevne.

Som en del af landets største indkøbsordning fritog vi en større dansk produktionsvirksomhed for spekulation om elpriserne. De fik samtidig en lav pris og slap for at overvåge markedet konstant. Det tager vi os af, og det frigav både tid og ressourcer hos vores kunde, som har samarbejdet med os i mere end 15 år.

 Vil du vide mere?

Mikkel Hauge Jensen
Mikkel Hauge Jensen
Sales Director
Sustainability

 Skal din elaftale 

  tilpasses en

   bæredygtig  fremtid?