Kickstart din karriere som nyuddannet

Hos Energi Danmark koncernen vægter vi nyuddannede såvel som erfarne kandidater højt. Som ny medarbejder bliver du en del af vores onboardingproces. Her får du en grundig og individuelt tilpasset introduktion til dine arbejdsområder, koncernen samt elmarkedet generelt.

Flere ansatte i Energi Danmark koncernen har startet deres karriere som nyuddannet eller studentermedhjælper i én af vores mange afdelinger. Som ny er du tilknyttet en mere erfaren kollega, som kan vejlede og besvare dine spørgsmål, når behovet opstår.

Læs mere om dine muligheder som nyuddannet i vores brochure:

Explore Your Potential

Din profil

Kunne du tænke dig at blive en del af en international koncern med ambitioner og højt til loftet? Er du engageret, løsningsorienteret og proaktiv i din tilgang til opgaver? Så kan det være dig, vi mangler. Se vores ledige stillinger.

Du har formentlig en stor interesse for de finansielle markeder og også gerne en indsigt i energimarkederne. Du er en holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, da du hurtigt vil blive tildelt ansvar.

Er du interesseret i at vide mere om Energi Danmark og dine muligheder? Så følg os på LinkedIn og få nyheder om aktuelle arrangementer og messer, medarbejderinterviews samt de seneste jobopslag fra koncernen.

Mød medarbejderne

Jeg kan godt lide at arbejde hos Energi Danmark. Vi er et af de bedste energihandelsselskaber på markedet, så jeg har også gode muligheder for at udvikle mig
Tomas Lusys, Intraday Trader
Energi og ikke mindst det øgede fokus på bæredygtig energi er noget der interesserer mig rigtig meget, og jeg tror det er et område, hvor der fortsat kommer til at ske en stor udvikling indenfor de nærmeste år
Søren Lyhne Damgård, Legal Counsel