Corporate Social Responsibility | Powering Business. Responsibly.
Energi Danmark logo

Corporate Social Responsibility

Vi baserer vores bæredygtige initiativer på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, mål nummer 7: Bæredygtig energi. Det er her, vi kan se, hvordan vi kan gøre en forskel gennem vores kerneforretning. Ved at bruge mål nummer 7 som retningslinje, samt støtte mål 9, 11, 12 og 13, baserer vi vores CSR-strategi på følgende fire strategiske områder: Energy & Society, Responsible Commerce, People & Qualifications samt Responsible Operations. Vores fire fokusområder er en integreret del af, hvordan vi tænker og handler i Energi Danmark koncernen.

Energi Danmark – Powering Business. Responsibly.

Energi er altafgørende for et velfungerende samfund med fremgang og livskvalitet. En uundværlig global vare, som man først rigtigt lægger mærke til, når den ikke er der. I Energi Danmark koncernen lægger vi mærke til alt, der handler om energi.

Vi har en indgående forståelse for elmarkederne i hele Europa. Med vores brede og specialiserede vifte af kompetencer dækker vi alle eksisterende elmarkeder. Via vores indgående markedsforståelse tilbyder vi rådgivning og risikostyring inden for både forbrug og produktion. Det er vores opgave at sikre din virksomheds energiinvestering og samtidig give de bedste muligheder for at handle bæredygtigt. Vi ønsker at være en kompetent og troværdig samarbejdspartner, der leverer værdifuld service – både nu og på lang sigt.

Med en organisation der aldrig sover, specialiserede medarbejdere og højteknologiske værktøjer, forudsiger vi energipriserne minut for minut. Vi overvåger alle relevante bevægelser i omgivelserne og analyserer kolossale mængder af data, som har stor betydning for din elregning. Vi er vågne og årvågne. Altid.

Læs mere om vores initiativer og mål inden for de enkelte strategiske områder: