Corporate Social Responsibility

Energi Danmark koncernen hilser de 17 verdensmål fra FN velkommen som en væsentlig og relevant ramme for anvendelsen af jordens ressourcer. Vi har kigget ind i de 17 mål og har i første omgang valgt at fokusere vores CSR-indsats på mål nummer 7: Affordable & clean energy, som er der, vi kan gøre en forskel i vores kerneforretning. Målsætningen for dette FN-mål er at sikre adgang til økonomisk overkommelig, pålidelig, bæredygtig og moderne energi til alle. Med FN’s mål nr. 7 som retningsviser, bygger vores CSR-strategi på følgende seks strategipunkter: Energien i samfundet, Ansvarlig samhandel, Mennesker & kompetencer, IT- & datasikkerhed, Miljø & klima og Risikostyring.

Energi Danmark - Powering Business. Responsibly.

Energi er altafgørende for et velfungerende samfund med fremgang og livskvalitet. En uundværlig global vare, som man først rigtigt lægger mærke til, når den ikke er der. I Energi Danmark koncernen lægger vi mærke til alt, der handler om energi.

Vi har en indgående forståelse for elmarkederne i hele Europa. Med vores brede og specialiserede vifte af kompetencer dækker vi alle eksisterende elmarkeder. Via vores indgående markedsforståelse tilbyder vi rådgivning og risikostyring inden for både forbrug og produktion. Det er vores opgave at sikre din virksomheds energiinvestering og samtidig give de bedste muligheder for at handle bæredygtigt. Vi ønsker at være en kompetent og troværdig samarbejdspartner, der leverer værdifuld service – både nu og på lang sigt.

Med en organisation der aldrig sover, specialiserede medarbejdere og højteknologiske værktøjer, forudsiger vi energipriserne minut for minut. Vi overvåger alle relevante bevægelser i omgivelserne og analyserer kolossale mængder af data, som har stor betydning for din elregning. Vi er vågne og årvågne. Altid.