Om vores markedsinfo | Værdifuld viden om energimarkedet
Energi Danmark logo

Vi leverer indblik i energimarkederne

Med stigende uforudsigelighed i elmarkedet er indblik altafgørende. Derfor tilbyder vi flere forskellige nyhedsbreve, som holder dig opdateret på den seneste udvikling på energimarkederne.

Vores specialister overvåger konstant udviklingen på markedet, og vi ønsker, at vores viden skal komme dig til gode.

I vores nyhedsbreve, som udkommer dagligt, ugentligt og månedligt får du analyser og seneste opdatering på markedet, og hvad det betyder for prisudviklingen.

Morning Report

Hver morgen får du et overblik over prisernes aktuelle bevægelser og en analyse af vores forventninger til dagens prisudvikling.

Find Morning Reporten her på hjemmesiden.

Fokus

Som kunde kan du modtage vores ugentlige nyhedsbrev med information om det seneste på elmarkedet samt de bagvedliggende faktorer, som påvirker elpriserne.

Månedsfokus

For dig, som er kunde, zoomer vi hver måned ind på aktuelle emner og indeholder grundige analyser af, hvad der påvirker energimarkedet. Du finder Månedsfokus på MyEnergy.

Prisinformationer

Her giver vi hver måned vores kunder et indblik i udviklingen på energimarkederne, og hvad det betyder for netop din type af elaftale. Tilmeld dig via din rådgiver.

Der sker hele tiden noget nyt, og energimarkederne sover aldrig. Vores nyhedsbreve sikrer dig værdifuld viden i et evigt foranderligt energimarked, så du kan træffe de rigtige beslutninger - både på den korte og den lange bane.
Karsten S. Nielsen, Senior Market Analyst
Karsten S. Nielsen, Senior Market Analyst
Now Change Close