Værdifuld viden til vores kunder

Vores udgivelser om energimarkedet sikrer dig værdifuld viden, så du kan træffe de rigtige beslutninger - både på den korte og den lange bane. Nyeste markedsviden og grundige analyser danner grundlaget for vores rådgivning og kundeservice - det giver en sikkerhed for, at du altid træffer beslutninger ud fra et helhedsperspektiv. 

I vores ugentlig nyhedsbrev, Fokus, stiller vi skarpt på elmarkedets udvikling i den seneste uge, og vi kommer også med anbefalinger til fremtidig afdækning af dit elforbrug. Er der udsigt til, at elpriserne falder? Eller ser vi en tendens til, at elpriserne stiger? Du får grundige analyser og indsigt fra vores dedikerede specialister. Nyhedsbrevet leveres hver onsdag direkte i din indbakke. 

Vores månedlige udgivelse, Månedsfokus, dykker dybere ned i elmarkedet og bringer analyser af aktuelle emner, der har en påvirkning på energimarkedet. Du finder Månedsfokus i Mit Energi i begyndelsen af hver måned.  

Med El-akademiet får du en grundlæggende indføring i sammenhængene på elmarkedet samt energimarkedets mekanismer. 

Der sker hele tiden noget nyt, for el- og energimarkederne sover aldrig. Vi publicerer derfor også løbende nyhedshistorier, som kan tilgås både i vores nyhedsoversigt på hjemmesiden samt i My Energy. Så er du sikret de vigtige informationer hurtigst muligt.
Karsten S. Nielsen, Kommunikativ Analytiker

Publikationer på flere sprog

Alle publikationer udkommer i hele Norden; Fokus udkommer på dansk, engelsk og svensk, mens både Månedsfokus og El-akademiet udkommer på lokale sprog - dansk, svensk, finsk og norsk. Vores daglige Morning Report skrives kun på engelsk.

Udgivelserne er et vigtigt skridt i strategien om at være kundens specialist på elmarkedet og yde den helt rigtige rådgivning til vores kunder.