Om vores markedsinfo

Vores publikationer om energimarkedet sikrer dig værdifuld viden, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Energi Danmarks medarbejdere har en stor ekspertviden inden for energiområdet, og vi ønsker, at denne viden skal komme dig som kunde til gode. Vi udgiver derfor både ugentlige og månedlige nyhedsbreve og markedsanalyser, hvor vi sætter fokus på aktuelle emner, der har en påvirkning på energimarkedet. Vi har desuden udgivet adskillige udgaver af El-akademiet, hvor vores kunder får en grundlæggende indføring i, hvilke sammenhænge der er i et elmarked  samt energimarkedets mekanismer.

Vores kunder kan læse alle vores markedsnyheder og nyhedsbreve i Mit Energi. Det er desuden muligt at tilmelde sig vores ugentlige nyhedsbrev nedenfor.

Få mere viden om energimarkedet


Morning Report udkommer hver morgen, og her kan man sikre sig et overblik over, hvilken vej priserne ser ud til at bevæge sig netop i dag. Vi analyserer udviklingen på råvare- og elmarkederne, ser nærmere på de seneste vejrudsigter og kommer med en analyse af vores forventninger til dagens pris. Morning Report kan hver dag læses i Mit Energi samt tilgås her.

Energi Danmark Fokus omhandler aktuelle nyheder om elmarkederne samt ude fra påvirkende faktorer. Med Fokus bliver du godt klædt på til at vurdere markedets aktuelle tilstand gennem bl.a. anbefalinger, prognoser samt her og nu-beskrivelser. Publikationerne er tilgængelige for alle på vores hjemmeside samt i Mit Energi. Du kan også vælge at modtage Fokus pr. mail. Tilmeld dig nedenfor.

Da el- og energimarkederne aldrig sover kan der hele tiden ske udviklinger. Vi publicerer derfor også løbende nyhedshistorier, som kan tilgås både i vores nyhedsoversigt samt i Mit Energi. På den måde er du sikret de vigtige informationer hurtigst muligt, efter begivenhederne finder sted.

Publikationer på flere sprog

MånedsFokus udkommer i hele Norden på de lokale sprog - dansk, svensk, finsk og norsk, og El-akademiet er også tilgængeligt på disse sprog. Fokus udgives på både dansk engelsk og svensk, mens vores daglige Morning Report skrives på engelsk. Udgivelserne er et vigtigt skridt i strategien om at dele vores viden og yde den helt rigtige rådgivning til koncernens kunder.

MånedsFokus er en dybdegående publikation, som omhandler aktuelle emner og giver de mere videbegærlige kunder indgående viden om fx politiske beslutningers indflydelse på CO2-kvoteprisen, hydro-balancen, oliepriserne eller de volatile kul- og gasmarkeder. Formålet med MånedsFokus er at klæde kunderne endnu bedre på, så det bliver lettere at gennemskue energimarkedet og de mange faktorer, som kan påvirke energipriserne. Publikationerne er tilgængelige for alle kunder i Mit Energi.

El-akademiet har til formål at give en mere grundlæggende viden om elmarkedet til de kunder, som ønsker det. Med El-akademiet kan man blive klogere på og få et indblik i elmarkedets fundamentale sammenhænge og forhåbentlig øge sin viden om energi. El-akademiet har blandt andet omhandlet spotmarkedet, prisområder, systemforwards, CfD’er, kernekraft og oliemarkedet. El-akademiet er tilgængelig for alle kunder i Mit Energi.