Kort om Energi Danmark


Energi Danmark er markedsleder inden for handel med el i Danmark og samtidig en aktiv markedsdeltager inden for handel med olie- og gasprodukter.

Vi sælger el til kunder inden for erhvervslivet og offentlige institutioner og køber el af de decentrale kraftvarmeværker.

Vores kunder har adgang til en bred vifte af produkter inden for energihandel, med mulighed for at skræddersy den optimale løsning for den enkelte. Dette kan både ske ved handel med el her og nu eller ved at handle finansielle el-kontrakter, hvor det er muligt at afdække et fremtidigt forbrug eller produktion. Som kunde hos Energi Danmark får du adgang til Mit Energi Danmark, hvor du finder en række effektive værktøjer, der giver dig mulighed for at styre virksomhedens elforbrug og handle med el.

Vi har datterselskaber i både Sverige, Finland, Norge og Tyskland og leverer således el til hele Norden samt Tyskland. Derfor kan du som kunde købe el og energi til samtlige nordeuropæiske afdelinger ét sted. Dette unikke koncept kalder vi One Stop Shop.

Energi Danmark er aktiv markedsdeltager, når prisen på el fastsættes - markedsindsigt, som kommer vore kunder til gode. Og vi stiller gerne hele vores organisation af specialister inden for handel, porteføljestyring, rådgivning og afregningsservice til rådighed for vore kunder. Med vores eget PBA-software system samt pris- og risikostyringsværktøjet Online har vi det bedste grundlag for at give dig en komplet løsning.

Energi Danmark er et solidt selskab, der er ejet af en kreds af toneangivende energiselskaber i Danmark.

Energi Danmarks datterselskaber er: Energi Försäljning Sverige, Energia Myynti Suomi, Energi Salg Norge samt Energie Vertrieb Deutschland.

Viden om markedet er vores kernekompetence


Energi Danmarks kernekompetence er vores viden om de internationale energimarkeder.
Viden som hjælper med at skabe værdi for både koncernen og kunderne.

Energi Danmark koncernen ønsker at levere den bedst mulige service og stille de bedste produkter til rådighed for kunderne; både elforbrugere og elproducenter. Dette foregår baseret på vores omfattende viden om markedet, så vi sikrer at kunderne altid får den løsning, som passer deres behov og risikoprofil bedst.

Når det kommer til handel med energi, har Energi Danmark koncernen udviklet et stærkt hold af dedikerede tradere, som handler med el og gas på tværs af nationale grænser hver eneste dag hele året rundt. De flytter el fra områder med et overskud af el til områder med mindre el, og kan derved optimere indtjeningen.

Energimarkedet er under konstant forandring, og det er derfor essentielt altid at have en finger på pulsen og være på højde med den seneste udvikling på energimarkederne. Vores Trading afdeling holder konstant et vågent øje med den seneste udvikling, og Energi Danmark koncernen er derfor ledende, når det kommer til viden om de europæiske energimarkeder. Vi bruger denne viden til at skabe værdi for vores kunder.

Koncernens succes afhænger af talentfulde og professionelle medarbejdere, såvel som af fleksible og skalerbare systemer. Dedikerede medarbejdere, og IT-systemer som hurtigt kan tilpasses til at håndtere nye produkter, processer og markeder, er afgørende for at kunne skabe professionelle og skræddersyede løsninger.