Naturgas og biogas - EnergiDanmark
Energi Danmark logo

Leverandør af naturgas og biogas til virksomheder

Vi ønsker at gøre naturgas enkelt for dig. Samtidig har vi fokus på sikkerhed og holdbarhed i din gasaftale. Ved at tilbyde smidige og gennemsigtige gasaftaler gør vi din gasleverancer til en ubekymret oplevelse.

Eksperter inden for gas

Vi har lang erfaring inden for naturgas og biogas og ved, hvor vigtigt det er, at din energiaftale er tilpasset dine specifikke behov. Derfor er vores aftaler fleksible og baseret på din unikke risikoprofil. Vi følger nøje udviklingen på markedet og hjælper dig med at navigere for at skabe sikkerhed i din naturgas- eller biogasaftale.

 

 

 

 

 

 

Den grønne omstilling

Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling, og samtidig handler vi med naturgas, som er et fossilt brændsel. At sælge naturgas er for os en del af overgangen til et 100% grønt energisystem. I denne overgagngsperiode er naturgas med til at opretholde leveringssikkerheden, samtidig med at bæredygtige energiløsninger som vind, sol og biogas stadig udbygges.

Som kunde hos os har du altid mulighed for at vælge biogas, en 100% vedvarende energikilde, som ikke bidrager til drivhuseffekten.

Biogas: Et holdbart energialternativ

Biogas produceres ved nedbrydning af organisk materiale, hvilket mindsker mængden af affald og samtidig fungerer som en energikilde. Ved forbrænding af biogas frigøres CO2, men det balancerer den CO2, som de organiske materialer absorberer i løbet af deres vækst. Derfor bidrager biogas minimalt til forøgelse af drivhusgasser og spiller en central rolle i overgangen til et mere bæredygtigt og cirkulært energimix.

Kontakt os hvis vi sammen skal se på dine muligheder.

Alex Frandsen
Alex Frandsen
Senior Energy Risk Advisor - Gas (Jylland & Fyn)
Alex Noga
Alex Noga
Senior Energy Risk Advisor - Gas (Sjælland)