Vores rådgivning | Elindkøb og afsøgning af risikoprofil
Energi Danmark logo

Vores rådgivning er din tryghed

Vi rådgiver virksomheder og offentlige institutioner, og vores fokus er altid på det værdiskabende samarbejde med vores kunder. Vores erfarne rådgivere går forrest og baner vejen for din virksomhed på de internationale energimarkeder, så du kan få den elaftale, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Grundlaget for vores anbefalinger er altid en solid gennemgang af behov, forbrugsmønster og risikoprofil, og vi anbefaler altid en risikoplacering ud fra en markedsbetragtning. Med deres mange års erfaring kender vores rådgivere elmarkedernes muligheder og udfordringer. 

At hjælpe vores kunder med at navigere på de evigt foranderlige energimarkeder og skabe værdi for kunderne gennem konstruktiv og indsigtsfuld dialog – det er det, vi er stolte af!

Kunderne kræver specialistviden

Vores salgskonsulenter har en høj grad af specialiseret viden og høj faglighed inden for energiområdet. Deres fornemmeste opgave er at formidle deres viden og gøre den til tider abstrakte energiverden mere konkret for kunderne. Vores rådgivere følger derfor også konstant med i markedsudviklingen og får altid seneste input og analyser fra vores analytikere og porteføljeforvaltere. 

Det giver vores kunder det bedste grundlag for at beslutte, hvilket produkt der passer bedst til dem. Vi tror på, at rådgivning i tæt samarbejde med dig giver det bedste resultat.  

Noget af det vigtigste i mit job er at give kunderne tryghed og én af de vigtigste faktorer er, når kunden kan mærke, at jeg ved, hvad jeg taler om. Det er afgørende, at kunderne har tillid til mig, ellers handler de ikke hos os, men en konkurrent istedet.
Claus Holck Hertz, Senior Energy Risk Advisor
Claus Holck Hertz, Senior Energy Risk Advisor

Vi går gerne langt for den enkelte kunde for at sikre den risikoafdækning og det produkt, som passer bedst til kunden.

Rådgivning om vedvarende energi

Energi Danmark koncernen tager ansvar for miljøet og ønsker at bidrage til udvikling af vedvarende energi. Vi opfordrer vores kunder til at gøre det samme og tilbyder således også miljøvenlige elprodukter.

Vi rådgiver om, hvordan din virksomhed kan bidrage til den grønne omstilling. Det kan være igennem din fleksibilitet i forbruget, Demand Response, hvorved du også kan opnå en ekstra indtjening. Det kan også være, at du ønsker at aftage 100 % ny vedvarende energi og ønsker at høre mere om vores Power Purchase Agreements. Du har også mulighed for at købe CO2-kvoter eller Miljøvenlig El fra vind- eller vandkraft og dermed sætte fokus på behovet for bæredygtig energi.

Der er mange muligheder for at tænke på miljøet ved at vælge den rigtige elaftale for din virksomhed. 

Lad os hjælpe dig – vi er din partner på energimarkedet

 

Claus Holck Hertz
Claus Holck Hertz
Senior Energy Risk Advisor
Kim Nielsen
Kim Nielsen
Head of Sales Denmark
Niels Nielsen
Niels Nielsen
Senior Energy Risk Advisor
Mikkel Hauge Jensen
Mikkel Hauge Jensen
Sales Director