En attraktiv arbejdsplads | Fokus på medarbejderen
Energi Danmark logo

En attraktiv arbejdsplads

Vi prioriterer gode arbejdsforhold og attraktive medarbejderfordele højt. Vi har derfor fokus på sundhed på og uden for arbejdspladsen samt sociale arrangementer, der binder medarbejderne sammen.

Sociale arrangementer

Hvert andet år afholder vi i Energi Danmark koncernen en sommerfest for alle medarbejdere på tværs af landegrænserne. I 2014 var vi samlet i Sverige, i 2016 gik turen til Finland og i 2018 mødtes vi i Oslo, hvor Energi Salg Norge var værter for arrangementet. Seneste tur gik til smukke Malmö, med blandt andet rosé & kanalrundfart samt en stor middag og fest, med underholdning og DJ.

Ud over sommerfesten er julefrokosten en årligt tilbagevendende begivenhed, ligesom vi løbende arrangerer fredagsbar. Her kan du sammen med kollegaerne hygge dig med bordfodbold eller bordtennis mm. og samtidig tale mere uformelt sammen. Øvrige begivenheder bliver arrangeret af vores Personaleforening.

Personaleforeningen skaber sammenhold

Vores personaleforening inviterer i løbet af året alle medarbejdere med base i Danmark til at deltage i en række aktiviteter for at fremme gode relationer mellem medarbejderne på tværs af afdelingerne.

Tidligere arrangementer spænder bredt og tæller blandt andet biografture, vinsmagning, klatring, gocart og bustur til fodboldlandskampe. Hvert år arrangerer vi desuden en fodboldturnering, ED-cup, som alle medarbejdere kan deltage i.

Arrangementerne i Personaleforeningen er en god måde at lære dine kollegaer at kende og møde deres familier. Samtidig giver samværet rig mulighed for at møde nogle af de kollegaer, du ikke når at få talt med i hverdagen.

En aktiv og sund arbejdsplads

At være aktiv er den bedste forudsætning for at opnå høj effektivitet og mindske arbejdsskader. Derfor bakker Energi Danmark også op om en sund livsstil og deltager i en lang række fysiske aktiviteter.

I Energi Danmark er vi rigtig glade for vores kantine, som hver dag byder på sund og varieret frokost med varme retter, spændende salater og altid nybagt brød. Morgenbrødet leverer kantinen ligeledes, til dem som er kommet for hurtigt ud af døren hjemmefra. For at undgå madspild og som en ekstra service har du som medarbejder også mulighed for at købe mad med hjem fra frokosten til dagens aftensmad.

Vi har i mange år deltaget fast ved DHL-stafetten, som foruden god motion også er en mulighed for at mødes med kollegaer på tværs af afdelinger.

Vi har årligt en cykelkampagne, hvor vi i en måned opfordrer medarbejderne til at tage cyklen på arbejde. Energi Danmark støtter generelt op om aktivitetstiltag, der fremmer sundhed.

Fysisk og psykisk arbejdsmiljø

Et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø betyder meget for medarbejdernes sundhed og trivsel. I Energi Danmark koncernen arbejder vi kontinuerligt på at skabe et så godt arbejdsmiljø som muligt. Hermed mindsker vi arbejdsskader, og arbejdsglæden stiger.

Sundhedsforsikring

Som medarbejder hos Energi Danmark er du tilmeldt en sundhedsordning, der blandt andet giver dig hurtig adgang til kiropraktor, fysioterapeut og psykolog. Dette betyder, at du er sikret den hurtigste behandling ved akut sygdom.