ISO | ISO-certificeret efter 9001- og 14001-standarderne
Energi Danmark logo

ISO

Energi Danmark koncernen har siden 2014 været ISO-certificeret efter 9001- og 14001-standarderne, henholdsvis kvalitetsledelse og miljøledelse.

Certificeringen gælder både Energi Danmark og alle datterselskaber i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Tyskland inden for rådgivning og handel med energiprodukter samt afledte elprodukter. ISO-certificeringen er blevet gennemført af Det Norske Veritas A/S.

Som led i certificeringen er alle processer beskrevet, og der er udviklet en række kontroller og styringsværktøjer til håndtering af afvigelser. Effektiviserende processer sikrer, at koncernens kunder altid får den forventede service, hvad enten kunden sidder i fx Finland eller Sverige.

Certificering i henhold til ISO 14001 betyder samtidig, at Energi Danmark koncernen overholder en international standard for miljøpåvirkning. ISO 14001 opstiller en række krav til enkelte elementer i miljøledelsessystemet, som skal opfyldes for at blive certificeret. Dette omfatter miljøpolitik, planlægning, iværksættelse og drift, kontrol og korrigerende handlinger samt ledelsens gennemgang.