Lundbeck - EnergiDanmark
Energi Danmark logo

Energi Danmark sikrer overskuelig afregning af Lundbecks PPA

Lundbeck har indgået en PPA med Better Energy. I tillæg til aftalen sørger Energi Danmark for, at afregningen er overskuelig og transparent.

Indgåelse af en PPA kan være en kompliceret proces med mange beslutninger og juridiske afklaringer. Men faktisk er afregningen af PPA’en også kompliceret med fastindkøbt mængde og variabelt forbrug samt fordeling til mange målerpunkter. Langt mere besværlig og uoverskuelig end ved en almindelig elaftale.

Lundbeck ønskede, at deres PPA skulle afregnes på samme måde som en almindelig elaftale; overskueligt og enkelt.

Det sørger Energi Danmark for.

For Lundbecks vedkommende er det vigtigt, at vi foruden at tilføre ny bæredygtig energi til samfundet også kan få en overskuelig og simpel afregning. Vi ønsker budgetsikkerhed i vores omkostning til el, og det hjælper Energi Danmark med. Vores afregning er præcis som tidligere; en fast pris uden uforudsete omkostninger.
Mihaela Raluca Tapu, Category Manager ved Lundbeck

Der kan være flere udfordringer ved afregning af PPA’er.

Spændet mellem aftalt forbrug og aktuelt forbrug skal afregnes korrekt, hvilket giver en del finansielle mellemregninger og opgørelser.

Det er besværligt og tidskrævende.

Vi gør afregningen af PPA’en enkel. Som bindeled mellem kunden og elproducenten sikrer vi en overskuelig faktura. Vi gør det lige så let at afregne en PPA som en almindelig elaftale.
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark
Vi er glade for at kunne sikre Lundbeck en fast og overskuelig afregning. Lundbeck har været kunde hos Energi Danmark siden 2006, og det var vigtigt for dem, at de med PPA’en kunne bibeholde samme simple og transparente afregningsform som tidligere, uden uforudsete udgifter. Det er noget, vi oplever, at flere og flere efterspørger i forbindelse med PPA’er.
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark

PPA-aftalen mellem Lundbeck og Better Energy, som løber over syv år, betyder, at der bliver tilført ny vedvarende energi til det danske elnet. Better Energy opfører et nyt solcelleanlæg på Falster med en kapacitet på 34 MWp, som står klart ultimo 2021.

Læs mere om aftalen på Lundbecks hjemmeside.

Some alt text
Energi Danmark sikrer overskuelig afregning af Lundbecks PPA

Der kan være flere udfordringer ved afregning af PPA’er. Lundbeck ønskede, at deres PPA skulle afregnes på samme måde som en almindelig elaftale; overskueligt og enkelt. Vi sørger for, at Lundbeck kan bibeholde samme transparente afregningsform som tidligere, uden uforudsete udgifter.

Lundbeck