Lavere energiomkostninger med vedvarende energi

Med en PPA aftale (Power Purchase Agreement) tilfører din virksomhed aktivt ny vedvarende energi til samfundet, og du prissikrer dit elforbrug i 10 eller 15 år til en attraktiv, fast pris.

Det er bæredygtighed uden meromkostning.

De seneste år er udviklingen inden for vindmøller og solceller accelereret med storm¬skridt. Både i forhold til antal og effektivitet. Det har åbnet nye muligheder for aktiv deltagelse i den grønne omstilling. 

Energi Danmark samarbejder med producenter af solcelle- og vindmølleanlæg, der er klar til at etablere ny, bæredygtig energi til at dække dit energiforbrug. Med en PPA-aftale tager vi os af kontakten til producenten, selve el-leverancen og risikostyringen. 

Energi Danmark sikrer overskuelig afregning af Lundbecks PPA

Der kan være flere udfordringer ved afregning af PPA’er. Lundbeck ønskede, at deres PPA skulle afregnes på samme måde som en almindelig elaftale; overskueligt og enkelt. Energi Danmark sørger for, at Lundbeck kan bibeholde samme simple og transparente afregningsform som tidligere, uden uforudsete udgifter. Læs mere.

Hvorfor vælge en PPA aftale? 


> Ny vedvarende energi:
Der etableres ny vedvarende energi til at dække dit elforbrug,
hvorved du er med til at øge mængden af vedvarende energi i samfundet. 

> Prissikring: Du indgår en langsigtet fast prisaftale. Du køber el direkte fra producenten
uden om elbørsen og er dermed sikret en attraktiv, lav pris.

> Stabilitet og bæredygtighed: Med en PPA aftale tænker du på miljøet samtidig med, at du får en attraktiv og stabil elpris.
Det giver værdi på bundlinjen - både økonomisk og miljømæssigt.  

Hvordan fungerer en PPA-aftale?

At købe grøn strøm har indtil nu været et spørgsmål om at reservere noget af den energi, som allerede er der i forvejen.

Vi kan nu tilbyde en aftale, hvor jeres miljøvenlige strøm kommer fra helt nyopstillede anlæg, som udelukkende er opført på baggrund af denne aftale. Udover at aftalen bidrager til CO2-neutralitet og giver reel værdi til din virksomheds CSR-regnskab, så kan det ligeledes være den strategiske vej til stabile, lave energiomkostninger de næste mange år. Med en 10 eller 15-årig aftale prissikrer du dit elforbrug og undgår at blive påvirket af prisudsving.

En langsigtet elaftale med vedvarende energi er interessant for dig, som både er pris- og miljøbevidst.

Energi Danmark håndterer balancen i banebrydende PPA aftale mellem Chr. Hansen og Better Energy

Chr. Hansen og Better Energy tager med en PPA aftale ansvar for at tilføre helt ny vedvarende energi til det danske el-system. Energi Danmarks rolle bliver at balancere både forbruger og producent samt håndtere prisrisici og Chr. Hansens ønske om at skabe en grøn balance for deres forbrug. Læs hele nyheden.

Grønt forbrug
uden meromkostning

 

Til dig som vil tage del i den grønne omstilling

Med en PPA aftale tager din virksomhed aktiv del i den grønne omstilling. Aftalen bidrager til CO2-neutralitet og ansvarlighed i forhold til miljøet.

Vi har kontakten til producenter af vedvarende energi, som står klar til at opføre solcelleanlæg eller vindmøller, som kan dække dit behov. Vi sørger for selve el-leverancen og håndtering af risikostyringen. Aftalen tegnes for 10 eller 15 år til en fast pris, som ligger under terminskontrakten. 

Du får et officielt bevis, der dokumenterer, at din strøm er 100% bæredygtig. Noget som du kan bruge internt og eksternt i din branding. 

Med en PPA aftale bliver dit forbrug produceret på et solcelleanlæg eller på vindmøller i Danmark og dit forbrug afregnes til en fast, lav pris. 

Energi Danmark kobler dig direkte - stabil elpris og nyopført vedvarende energi

Viggo Aavang Jensen Head of Sales Denmark
Peter Lønbro Lehm Director, Customers
Vi tager del i den grønne omstilling

  Powering                 business.    Responsibly     CSR for os