PPA aftale | Ny vedvarende energi og lavere energiomkostninger
Energi Danmark logo

Ny vedvarende energi og prissikring i en længere periode

Med en PPA aftale (Power Purchase Agreement) tilfører din virksomhed aktivt ny vedvarende energi til samfundet, og du prissikrer dit elforbrug i en længere periode.

De seneste år er udviklingen inden for vindmøller og solceller accelereret med stormskridt. Både i forhold til antal og effektivitet. Det har åbnet nye muligheder for aktiv deltagelse i den grønne omstilling.

Energi Danmark samarbejder med producenter af solcelle- og vindmølleanlæg, der er klar til at etablere ny, vedvarende energi til at dække dit energiforbrug. Med en PPA-aftale tager vi os af kontakten til producenten, selve el-leverancen og risikostyringen.

Hvorfor vælge en PPA aftale? 


> Ny vedvarende energi:
Der etableres ny vedvarende energi til at dække dit elforbrug,
så du er med til at øge mængden af vedvarende energi i samfundet.

> Mindsket prisrisiko: Forud for hvert leveringsår, køber/sælger vi den ubalance,
der er mellem produktionen og dit forbrug. Du får således en fast pris på den månedlige mængde.

Det giver værdi på bundlinjen – både økonomisk og miljømæssigt.

Some alt text
Energi Danmark håndterer balancen i Chr. Hansens PPA

Energi Danmarks rolle i PPA aftalen mellem Chr. Hansen og Better Energy bliver at balancere både forbruger og producent samt håndtere prisrisici og Chr. Hansens ønske om at skabe en grøn balance for deres forbrug.

Chr. Hansen

Hvordan fungerer en PPA-aftale?

Med en PPA aftale tilfører din virksomhed aktivt ny vedvarende energi til samfundet.

Producenten etablerer helt nye anlæg på baggrund af denne aftale. Udover at aftalen bidrager til CO2-neutralitet og giver reel værdi til din virksomheds CSR-regnskab, så kan det ligeledes være den strategiske vej til stabile energiomkostninger de næste mange år.

Fordelen ved at have Energi Danmark som modpart er nemlig, at vi forud for hvert leveringsår kan tilbyde at købe/sælge den ubalance, der er mellem produktionen og dit forbrug på månedsbasis. For nogle dage skinner solen ikke og andre gange overstiger produktionen dit forbrug. Dermed får du en fast pris på den månedlige mængde, så du mindsker din prisrisiko i et volatilt elmarked.

En langsigtet elaftale med vedvarende energi er interessant for dig, som både er pris- og miljøbevidst.

 

 

 

Til dig som vil tage del i den grønne omstilling

Med en PPA aftale tager din virksomhed aktiv del i den grønne omstilling. Aftalen bidrager til CO2-neutralitet og ansvarlighed i forhold til miljøet.

Vi har kontakten til producenter af vedvarende energi, som står klar til at opføre solcelleanlæg eller vindmøller, som kan dække dit behov. Vi sørger for selve el-leverancen og håndtering af risikostyringen.

Du får et officielt bevis, der dokumenterer, at din strøm kommer 100% fra ny vedvarende energi. Noget som du kan bruge internt og eksternt i din branding.

Med en PPA aftale bliver dit forbrug produceret på et solcelleanlæg eller på vindmøller i Danmark. 

Energi Danmark kobler dig direkte – stabil elpris og nyopført vedvarende energi

Mikkel Hauge Jensen
Mikkel Hauge Jensen
Sales Director
Kim Nielsen
Kim Nielsen
Head of Sales Denmark
Vi tager del i den grønne omstilling

  Powering 

               business.

  Responsibly