Elforbrug


Energi Danmark sælger el til både virksomheder, kommuner og andre store energiforbrugere. Vi har en bred vifte af elprodukter, som kan tilpasses til lige præcis din virksomhed. Vi tilbyder således fordelagtige elaftaler såsom Spot-, Pulje- og Fast Pris-aftaler, ligesom vi altid stiller vores kompetente specialister til rådighed, så vi i fællesskab sikrer den rigtige energipris i det rigtige mix. Ud over el har vi også kompetencer inden for olie og gas, fakturaservice og porteføljestyring.

Udover den rette timing er elinkøb også et spørgsmål om tillid. Tillid til at Energi Danmark kan overvåge markedet og tilbyde os den rigtige pris. Samtidig handler det også om, at vi har den rette kemi, så vi kan få det bedste ud af samarbejdet
Jesper Ove-Bisgaard, Bogense Plast

Med en elaftale hos Energi Danmark får du adgang til onlineportalen Mit Energi. Her kan du overvåge elforbruget i din virksomhed, få adgang til kontrakter, fakturaer, rapporter samt få dybdegående markedsanalyser. I vores markedsanalyser får du blandt andet et overblik over aktuelle energipriser, markedets udvikling samt en viden om, hvad det er, der for eksempel påvirker prisen på el. Læs mere om Mit Energi.

Alle har desuden mulighed for at tilmelde sig vores ugentlige nyhedsbrev, Energi Danmark Fokus.

1/4 One Stop Shop
Vi gør elindkøbet lettere for dig med afdelinger i flere lande
2/4 Naturgas
3/4 Elaftaler
4/4 Online - pris- og risikoberegningssværktøj
Kontakt os