Elforbrug |El til virksomheder, kommuner & store energiforbrugere
Energi Danmark logo

Elforbrug

Er du nervøs for udviklingen i elpriserne, og vi du gerne undgå spekulation, når du køber el? Måske du også ønsker du at udnytte din fleksibilitet i forbruget til at skabe ekstra indtjening? Eller du gerne vil prissikre dit elforbrug, som skal komme fra ny vedvarende energi?

Vi har et produkt, som passer til netop din virksomhed og dit behov!

Med stigende uforudsigelighed i elmarkedet er den rette rådgivning og markedsadgang altafgørende. Den grønne omstilling medfører både risici og muligheder for elforbrugere.

Det handler om at risikominimere, samtidig med at der er mulighed for at optimere forbruget og derved opnå øget indtjening.

Rådgivning i tæt samarbejde med dig

Vi har nogle af markedets mest erfarne rådgivere, som rådgiver både virksomheder, kommuner og andre store energiforbrugere, så de bliver klædt bedst muligt på til at kunne træffe det rette valg.

Som elhandelsvirksomhed kan vi netop levere aktuel viden og analyse af markedet og kan derfor tilbyde vores kunder værdifuld indsigt og rådgivning hele vejen rundt.

Når det kommer til at rådgive kunder er det afgørende at kunne sætte sig i kundens sted og finde løsninger med udgangspunkt i de specifikke udfordringer, der måtte være. Jeg ser det som min vigtigste opgave at rådgive, så kunden selv er i stand til at træffe sine beslutninger med den bedst mulige baggrundsviden
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director Denmark
Mikkel Hauge Jensen, Sales Director Denmark
Vi har en god, tæt dialog med Energi Danmark, som kender vores behov - både på kort og lang sigt.
Jørgen Wad Johansen, Knudsen Plast

Som kunde hos Energi Danmark..

..får du adgang til en række ydelser og services.

I vores onlineportal My Energy kan du overvåge elforbruget i din virksomhed, få adgang til kontrakter, fakturaer, rapporter samt få dybdegående markedsanalyser og løbende nyhedshistorier om energimarkedet.

Du får over adgang til værdifuld markedskommunikation. Ud over vores ugentlige nyhedsbrev Fokus – adgang til vores månedlige publikation Månedsfokus, hvor vi giver dig et dybdegående indblik af aktuelle emner, der har en påvirkning på energimarkedet.

Som kunde kan du også tilmelde dig Fakturaservice, som letter det administrative arbejde med elfakturaerne for dig. Med Fakturaservice, som er et tillæg til din kontrakt, får du øget overblik og mere effektiv fakturahåndtering.

Kim Nielsen
Kim Nielsen
Head of Sales Denmark
Vil du høre mere om, hvordan vi kan risikominimere dit elforbrug og optimere din mulighed for indtjening?