Meld flytning / Køb / Salg af ejendom 

 

Energi Danmark får ikke automatisk besked, hvis du som erhvervskunde flytter.

Derfor er det vigtigt at informere os om køb af ejendom, salg af ejendom eller til- og fraflytning senest 8 hverdage før skæringsdatoen.

Ellers vil du blive faktureret for andres forbrug af el på din tidligere adresse.

Hvis du skal flytte eller sælge din ejendom

Meld flytning her, hvis du skal flytte til en ny adresse. Angiv venligst en pr. dato, CVR-nr. samt kontaktoplysninger i e-mailen. Du kan også bruge kontaktformularen herunder. 

Flytning

Når du trykker send, giver du Energi Danmark lov til at behandle dine angivne persondata, så vi kan give dig den bedst mulige service.
Indtast venligst navn på virksomheden
Indtast virksomhedens CVR-nr.
Please provide a value for Kundenr.
Aftagenummeret er et unikt nummer på 11 cifre, som findes på din elmåler eller din faktura. Aftagenummeret bruges til at identificere elmåleren.
Indtast venligst telefonnummer
Udfyld venligst den nye adresse
Udfyld venligst dato for flytning

Etablering og nedtagning af måler

 

Ved opsætning og nedtagning af måler forelægger samme procedure:

Etablering

Kontakt altid en autoriseret elinstallatør i lokalområdet. Elinstallatøren foranleder kontakten til netselskabet, som opretter et aftagenummer til det nye målepunkt. Herefter skal kunden kontakte sin elleverandør og oplyse det aftagenummer, der er oprettet af netselskabet.

Ved nedtagning

Kontakt altid en autoriseret elinstallatør og anmod om nedtagning af elmåler. Elinstallatøren indleverer måleren til netselskabet, og Energi Danmark får automatisk besked herom og slutafregner installationen. Du behøver derfor ikke kontakte os, når en måler skal nedtages.