Energi Danmark logo

Nye ansigter i Energi Danmarks ledelse

Ole Joachim Jensen og Dorthe Rømer Frost indtræder i Energi Danmarks Management Team og bliver dermed en del af selskabets daglige ledelse.

marts 5, 2024


Energihandelsselskabet Energi Danmark udvider sit ledelsesteam med to nye ansigter. Ole Joachim Jensen er ny CFO. Han har siden december 2023 fungeret som interim CFO og har i den rolle også været en del af Energi Danmarks Management Team. Han tiltræder nu rollen som CFO på permanent basis.

Dorthe Rømer Frost er ansat i en nyoprettet stilling som Senior Vice President med ansvar for People Communications & ESG. En stilling, der betyder, at hun også bliver en del af Energi Danmarks Management Team og virksomhedens daglige ledelse.
”Jeg er glad for, at vi nu har Ole og Dorthe med i Energi Danmarks ledelse, hvor de bliver en del af et stærkt og kompetent team, der har fuld fokus på Energi Danmarks fremtidige udvikling. Vi har kunder over hele Norden og tradingaktiviteter i hele Europa, som bidrager til både grøn omstilling og forsyningssikkerhed på de europæiske energimarkeder. Her kommer Ole og Dorthe sammen med den øvrige ledelse og alle vores dygtige kollegaer til at spille en vigtig rolle i den videre udvikling af Energi Danmark til gavn for vores kunder og samfund,” siger administrerende direktør Louise Hahn.

Ole Joachim Jensen kommer fra stillingen som interim CFO i Energi Danmark. En rolle han har haft siden december 2023. Inden da har han senest været CFO i assistancevirksomheden SOS International i 10 år. Før det var han CFO i Alm. Brand Group i 10 år heraf to år, hvor han sideløbende fungerede som CEO i Alm. Brand Bank.
”Med over 25 år som CFO kommer Ole til Energi Danmark med stor troværdighed og solid erfaring. Han har stærke kompetencer indenfor blandt andet risikostyring og governance, der er vigtige parametre i den udvikling, vi er i fuld gang med i Energi Danmark,” siger Louise Hahn om hendes ansættelse af Ole Joachim Jensen.

Dorthe Rømer Frost kommer fra stillingen som Head of Marketing & Communication i Global Connect. Et job hun har varetaget i ca. 4 år. Tidligere har Dorthe Rømer Frost siddet seks år i en lignende stilling i energivirksomheden Ørsted.
”Dorthe kommer med et solidt kendskab til energibranchen. Vi har tidligere arbejdet tæt sammen, og jeg kender hende som ordentlig og dygtig. Hun er i stand til at få virksomhedens budskaber ud til kunderne. En vigtig opgave, når Energi Danmark i vores daglige arbejde hjælper vores kunder med de rigtige energiløsninger og deres grønne omstilling,” siger Louise Hahn om hendes ansættelse af Dorthe Rømer Frost.

CV – Ole Joachim Jensen (udvalgte poster)
Siden december, Energi Danmark, Interim CFO
2013-2023, SOS International, CFO
2000-2011, Alm. Brand Group, CFO
1995-2000, BRF Kredit, CFO

CV – Dorthe Frost Rømer (udvalgte poster)
Siden 2020, Global Connect, Director, Nordic BtB Marketing & Communication
2013-2019, Ørsted, Marketing Director, Marketing & Online
2011-2013, Kuoni Group, Marketing Manager
2006-2010, De Gule Sider, Vice President Marketing