Ny vedvarende energi med PPA - EnergiDanmark
Energi Danmark logo
Solar panes in a solar park used for clean energy production. Solar panel under blue sky with sun. Green grass and cloudy sky. Alternative energy concept to reduce global warming and climate change

Har I et mål om 100 % ny vedvarende energi? 

Med en Power Purchase Agreement (PPA) tilfører jeres virksomhed aktivt ny vedvarende energi til samfundet. Ved at indgå en PPA-aftale med Energi Danmark, får I energiforbruget dækket – helt eller delvist – af produktionen fra en nyopført solpark. Vi samler flere virksomheders forbrug omkring produktionen fra én solpark, og den næste forventes i drift primo 2025.

Skal jeres forbrug også komme fra ny vedvarende energi – så udfyld formularen herunder.

PPA’en behøver ikke dække hele forbruget

En PPA kan sagtens tegnes for en del af forbruget. På den måde sikrer I aktiv deltagelse i den grønne omstilling og bevarer samtidig fleksibiliteten i jeres forbrugsmønster. Det giver budgetsikkerhed for en del af forbruget og mulighed for på samme tid at følge markedsudviklingen.

Når solen ikke skinner?

Så søger vi naturligvis for at sikre jer 100% vedvarende energi fra en af de mange vindparker i vores portefølje. På den måde er I sikret den perfekte afdækning – også når solen ikke skinner.

Alle virksomheder, store som små, skal kunne få energi fra nyopførte anlæg, selvom forbruget ikke modsvarer en hel solpark. Med Pulje PPA samler vi flere virksomheder om én solpark, og vi er stolte over at se, at mange virksomheder allerede nu aftager energi fra en af de nyopførte solparker.

Mikkel Hauge Jensen, Sales Director i Energi Danmark

Fortæl mere om PPA og de kommende solparker:

Navn er inkorrekt

Virksomhed er inkorrekt

E-mail er inkorrekt

Telefon er inkorrekt

er inkorrekt

Evt. beskrivelse er inkorrekt

Er I kunde hos Energi Danmark? er inkorrekt

Hvad betyder additionalitet?

Begrebet additionalitet beskriver, at den energi, der købes gennem en PPA fra en vedvarende energikilde, skal føre til en reel og målbar reduktion i brugen af konventionelle fossile brændstoffer. Med strøm fra en nyopført solpark sikrer I additionalitet i jeres elaftale, så I er med til at sørge for mere ny vedvarende energi i det danske samfund.

Vi håndterer hele processen og kontakten til developer

Vi har 5 års erfaring med PPA’er og hjælper også jer til den rigtige løsning. Med Energi Danmark som direkte modpart håndterer vi hele setuppet og varetager kontakt til udvikler, selve el-leverancen og risikostyringen.

I indgår en mandataftale med os, og vi sørger for at finde en solpark, som matcher jeres krav til beliggenhed, dato for idriftsættelses og pris.

Lige nu har vi flere nye solparker i pipelinen. Den næste solpark forventes i drift primo 2025.

Vil I være med?

 

NY VEDVARENDE ENERGI

 Powering
business.
Responsibly