Kort om Energi Danmark


Energi Danmark er markedsleder inden for handel med el i Danmark og samtidig en aktiv markedsdeltager inden for handel med olie- og gasprodukter.

Vi sælger el til kunder inden for erhvervslivet og offentlige institutioner og køber el af de decentrale kraftvarmeværker.

Vores kunder har adgang til en bred vifte af produkter inden for energihandel, med mulighed for at skræddersy den optimale løsning for den enkelte. Dette kan både ske ved handel med el her og nu eller ved at handle finansielle el-kontrakter, hvor det er muligt at afdække et fremtidigt forbrug eller produktion. Som kunde hos Energi Danmark får du adgang til Mit Energi Danmark, hvor du finder en række effektive værktøjer, der giver dig mulighed for at styre virksomhedens elforbrug og handle med el.

Vi har datterselskaber i både Sverige, Finland, Norge og Tyskland og leverer således el til hele Norden samt Tyskland. Derfor kan du som kunde købe el og energi til samtlige nordeuropæiske afdelinger ét sted. Dette unikke koncept kalder vi One Stop Shop.

Energi Danmark er aktiv markedsdeltager, når prisen på el fastsættes - markedsindsigt, som kommer vore kunder til gode. Og vi stiller gerne hele vores organisation af specialister inden for handel, porteføljestyring, rådgivning og afregningsservice til rådighed for vore kunder. Med vores eget PBA-software system samt pris- og risikostyringsværktøjet Online har vi det bedste grundlag for at give dig en komplet løsning.

Energi Danmark er et solidt selskab, der er ejet af en kreds af toneangivende energiselskaber i Danmark.

Energi Danmarks datterselskaber er: Energi Försäljning Sverige, Energia Myynti Suomi, Energi Salg Norge samt Energie Vertrieb Deutschland.