Kunderne kræver specialistviden

Energi Danmark koncernens salgskonsulenter har en høj grad af specialiseret viden og høj faglighed inden for energimarkedet. Det giver kunderne det bedste grundlag for at beslutte, hvilket produkt der passer bedst til dem.

Senior Energy Risk Advisor, Claus Holck Hertz, hjælper kunderne med at træffe den rette beslutning ved hjælp af strategisk og individuel rådgivning omkring deres energiforbrug. Han ser det som sin fornemste opgave at formidle sin viden og gøre den til tider abstrakte verden mere konkret for kunderne. Han forklarer, at specialiseret viden om energimarkedet er den vigtigste kompetence, når man arbejder med rådgivning om energimarkeder:

”Det bedste, jeg ved, er faktisk, når kunden møder mig med en vis skepsis. Så får jeg mulighed for at bruge min viden, og vi kan nå frem til den helt rigtige løsning for kunden”.

Claus arbejder som Senior Energy Risk Advisor for forskellige industritunge virksomheder og offentlige organisationer i Jylland. Til dagligt er det ham, der tager ud og møder kunderne og hjælper dem med at skræddersy den løsning, der passer til netop deres organisation.

Det bedste, jeg ved, er faktisk, når kunden møder mig med en vis skepsis. Så får jeg mulighed for at bruge min viden, og vi kan nå frem til den helt rigtige løsning for kunden
Claus Holck Hertz, Senior Energy Risk Advisor

”Man skal kunne sætte sig ind i de forskellige virksomheders behov, og så skal man også være en god menneskekender, så man er i stand til at aflæse, hvilken viden kunden har brug for, og hvordan man formidler den, så de forstår sammenhængen”, siger Claus og fortsætter: 

”Noget af det vigtigste i mit job er at give kunderne tryghed og én af de vigtigste faktorer er, når kunden kan mærke, at jeg ved, hvad jeg taler om. Det er afgørende, at kunderne har tillid til mig, ellers handler de ikke hos os”.

Energi Danmark koncernens internationale salgsteam har selvstændige salgsafdelinger i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Tyskland.