Heftige prisfald på alle kontrakter grundet stor usikkerhed på markedet

Dette skyldes faldende priser i Tyskland, faldende CO2-priser samt usikkerhed på den nordiske børs efter gårsdagens udvikling, hvor et medlem blev suspenderet.

Markedet er i dag åbnet meget usikkert og med større prisfald på alle kontrakter. Dette skyldes faldende priser i Tyskland, faldende CO2 priser samt usikkerhed på den nordiske børs efter gårsdagens udvikling, hvor et medlem blev suspenderet. Q4-2018 er faldet med 1,00 EUR/MWh, sidst omsat i kurs 51,10 EUR/MWh. År-19 er faldet med 1,41 EUR/MWh, sidst omsat i kurs 37,10 EUR/MWh.

Fra i går er prisen på olie faldet med 1,56 USD/T, lukket i kurs 78,18 USD/T. Prisen på kul er faldet med 0,62 USD/T, lukket i kurs 94,95 USD/T. Fragtraten er steget med 0,85 USD/T, lukket i kurs 0,10 USD/T.

Over weekenden vil vejret fortsat være lavtrykspræget, og der vil falde nedbør flere stedet i Skandinavien. Fra næste uge vil vejret vende til at blive højtrykspræget, mere tørt og med temperaturer på eller over normalen. Denne trend kan fortsætte frem til ugen efter. Der forventes en frisk vind hen over weekenden, særligt i det sydlige Skandinavien. I næste uge kan vindstyrken falde igen.