Fokus på kundens behov

Natasha blev ansat i Energi Danmark koncernen i 2011 i vores svenske datterselskab Energi Försäljning Sverige. Som Client Coordinator er Natasha dagligt i kontakt med kunder, og hun ved netop, hvor vigtig god service og kommunikation er.

Navn: Natasha Milosavljevic

Uddannelse:
Logistics & Economics, Södertörn University

Stilling: Client Coordinator

Ansat siden: September 2011

Før jeg kom til Energi Danmark koncernen

- Før jeg kom til Energi Danmark koncernen arbejdede jeg for en bank i Stockholm og senere i energibranchen som Account Manager. Jeg startede i Energi Danmark koncernens datterselskab, Energi Försäljning Sverige, i et barselsvikariat, men blev fastansat efter blot 4 måneder.

Hvad jeg laver

- Som Client Coordinator har jeg flere forskellige opgaver, men arbejdet består hovedsageligt af administrative opgaver og regelmæssig kundekontakt. Alle kunder har forskellige behov, så det handler om god kommunikation, hvilket også er baggrunden for, at jeg bruger lang tid på at udvikle skræddersyede løsninger til vores kunder.

I mit arbejde er det vigtigt, at jeg er i stand til hele tiden at kunne se det store billede, i det jeg laver. Jeg skal ofte prioritere og løse mange forskellige opgaver. Jeg er også meget serviceminded og fokuserer på kundens behov.
Natasha Milosavljevic, Client Coordinator

Det bedste ved mit job

- Jeg har søde kollegaer og sætter stor pris på det gode samarbejde på tværs af organisationen. Jeg synes, at det er fedt at være en del af en voksende virksomhed, som er i konstant udvikling, og hvor man altid kan lære noget nyt. Der er et stort fokus på medarbejdernes sundhed. I Sverige har vi noget, der hedder ”The Wellness hour”, hvor medarbejderne får mulighed for at motionere én gang om ugen i én time i løbet af arbejdsdagen.  

Når jeg ikke er på arbejde

- Når jeg ikke er på arbejde, nyder jeg at være sammen med familie og venner. Jeg elsker også at rejse, når jeg har muligheden.

Fun Fact

Jeg stod 2 meter fra en fødende løvinde i en jeep uden beskyttelse. Det var en vild oplevelse og ret skræmmende på samme tid. En safaritur til Sydafrika er noget af det bedste, jeg nogensinde har oplevet. Det kan varmt anbefales!