Værdifuld viden

Jarmo Tikkanen blev ansat i vores datterselskab Energia Myynti Suomi i 2010. Med mere end 13 års erfaring inden for energibranchen har Jarmo det bedste grundlag for at rådgive de finske kunder og ikke mindst forstå deres behov.

Navn: Jarmo Tikkanen

Uddannelse:
Bachelor in Business Administration, Rovaniemi Polytechnic Business School

Stilling: Senior Energy Risk Advisor

Ansat siden: June 2010

Før jeg kom til Energi Danmark koncernen

- Jeg har arbejdet i energibranchen i over 13 år som både Account Manager, Trading Trainee og Senior Account Manager. Jeg blev ansat i Energi Danmark koncernen som Account Manager i 2010, og nu er min titel Senior Energy Risk Advisor.

Hvad jeg laver

- Jeg sælger energi til de største finske kunder som for eksempel virksomheder inden for betonindustrien, fødevareindustrien og offentlig administration. Jeg bruger også meget tid på at forberede tilbud, finde potentielle kunder og afholde møder med eksisterende og potentielle kunder. I 2013 vandt vi et stort udbud og fik Hansel, den finske stat, som kunde. Siden da har jeg stået for at varetage kundeforholdet.

Energimarkedet vil forandre sig markant de kommende år, og derfor er egen udvikling inden for branchen blevet vigtigere, men også rigtig interessant.
Jarmo Tikkanen, Senior Energy Risk Advisor

Mine kompetencer

- Jeg elsker at finde løsninger, som passer kundens behov, så jeg kan tilbyde den bedst mulige løsning. Jeg er god til at skabe relationer og er meget udadvendt, hvilket er vigtigt i mit job. Du skal være i stand til at kunne tale med mange forskellige mennesker og ikke mindst kende din kunde.

Det bedste ved mit job

- Jeg kan lide at arbejde i en international og voksende koncern med gode muligheder for at udvikle mig selv inden for mit fag. Der er en positiv arbejdskultur og mange gode kollegaer.

Når jeg ikke er på arbejde

- Jeg kan rigtig godt lide at bruge tid på forskellige udendørsaktiviteter såsom styrtløb, sejlads, tennis eller måske bare en gåtur – alt kan bruges. Efter træningen kan man tage det roligt, slappe af og måske se noget Netflix med god samvittighed.