At se forretningen fra flere vinkler

Hos Energi Danmark har vi flere medarbejdere, som er startet som studentermedarbejdere, eller som har skrevet speciale i samarbejde med os. Det er altid dejligt, når de har lyst til at fortsætte hos os. Én af dem er Joran Mattes Blaue, som både har været studentermedarbejder, praktikant og nu er fastansat hos Energi Danmark.

Stilling: Business Developer

Uddannelse: Cand. Merc. International Business, Aarhus Universitet

Ansat siden: Marts 2017

Min rejse hertil

- Jeg startede hos Energi Danmark i marts 2017 som studentermedarbejder i Trade Support-afdelingen. Her fik jeg muligheden for at lære energibranchen rigtig godt at kende, ligesom jeg fik en grundig forståelse for forretningen. Efter et halvt år som studentermedarbejder fik jeg muligheden for også at tage min praktik hos Energi Danmark inden for forretningsudvikling.

- Jeg arbejdede derfor i en periode både som studentermedarbejder og var i praktik på samme tid. Alt i alt gav det mig en unik mulighed for at arbejde med flere områder og opgaver og dermed se forretningen fra flere vinkler. I august 2018 blev jeg fastansat som Business Developer.

Hvad jeg laver

- Som Business Developer har jeg muligheden for virkelig at fordybe mig i projekter. Det er min opgave at se på, hvordan vi kan optimere processer, øge forståelsen og ikke mindst øge vores profit. Mine opgaver spænder fra forberedelse til at komme ind i nye markeder til at finde muligheder i eksisterende markeder.

Jeg har fået en grundig oplæring i og med at jeg både har været studentermedarbejder og praktikant. Det har været en stejl læringskurve, men også samtidig grunden til, at jeg fik muligheden for at blive fastansat som Business Developer.
Joran Mattes Blaue, Business Developer ved Energi Danmark

Min motivation for at ansøge hos Energi Danmark

- Da jeg oprindeligt så, at Energi Danmark søgte en studentermedarbejder var jeg opsat på at søge stillingen, da jeg syntes, at det lød rigtig spændende. I dag er det motiverende og tilfredsstillende at se, hvordan mit arbejde skaber værdi.

Hvorfor jeg gerne ville arbejde fuld tid

- Ud over de udfordrende og spændende arbejdsopgaver, hvor jeg hurtigt har fået tildelt ansvar, synes jeg, at jeg Energi Danmark er en rigtig god arbejdsplads. Jeg har nogle gode kollegaer som sammen skaber et miljø med plads til alle.