Projektleder og yogainstruktør

Overblik og forberedelse er nogle af nøgleordene i rollen som Junior IT Project Manager. Henriette blev ansat i Energi Danmark lige efter hun havde afsluttet sine studier i september 2017.

Navn: Henriette Haugstrup

Uddannelse:
Cand.IT. ITKO fra Aarhus BSS

Stilling: Junior IT Project Manager

Ansat siden: September 2017

Hvad jeg laver

Først og fremmest er det min opgave at styre projekter og sikre fremdrift. Jeg supporterer forretningen i alt fra at lave produktbeskrivelser og projektplaner, kravspecificere og teste nye systemer til at sikre at systemet fungerer i drift og videreudvikle på det. Jeg er bindeleddet mellem forretningen og it-udviklerne, og min opgave er at sikre, at alle parter leverer det de skal til tiden.

 

Jeg fik hurtigt meget ansvar og blev anerkendt som en vigtig medarbejder fra start, selvom jeg var nyuddannet, da jeg startede her.
Henriette Haugstrup, Junior IT Project Manager

Mine kompetencer

Som IT-projektleder er det vigtigt, at jeg kan bevare det samlede overblik og hele tiden er et skridt foran, så jeg er så godt forberedt på de udfordringer, der kan komme og kan reagere på dem hurtigt. Derudover er det en stor fordel at være god til at snakke med mennesker og få dem til at mærke vigtigheden i projektet og arbejde sammen på tværs, da vores IT-projekter ofte inddrager flere afdelinger, hvor alle mand er travlt optaget med den daglige drift.

Det bedste ved mit job

Jeg fik hurtigt meget ansvar og blev anerkendt som en vigtig medarbejder fra start, selvom jeg var nyuddannet, da jeg startede her. Der sker en masse spændende ting i koncernen, og nye vigtige systemer er ved at blive udviklet, hvilket er rigtig fedt at være en del af. Derudover er der et godt socialt sammenhold og hyggelige personalearrangementer, hvilket også betyder meget for mig.

Når jeg ikke er på arbejde

Jeg underviser i yoga og reformer et par gange om ugen. Nogle dage er det lidt presset at få det hele til at gå op, men når jeg først er kommet afsted, så er det både sjovt og hyggeligt. Jeg kan rigtig godt lide at være ude, især når vejret er godt, og solen skinner. Når vejret ikke er nær så godt, får jeg set ret mange tv-serier. 

Fun Fact

Jeg fik et MC-kørekort lidt ved et tilfælde. Jeg tabte/mistede for nogle år siden mit kørekort, men fordi min far er kørelærer, kunne det bedre betale sig at tage et MC-kørekort og på den måde få tilsendt et nyt kørekort. Så jeg sparede både penge og fik lært at køre på motorcykel.