Talentfulde kollegaer skaber et godt læringsmiljø

Hos Energi Danmark har vi flere medarbejdere, som er startet som studentermedarbejdere, eller som har skrevet speciale i samarbejde med os. Det er altid dejligt, når de har lyst til at fortsætte hos os. Én af dem er Ionela-Mihaela Ionel, og vi har spurgt hende, hvad der motiverer hende ved at arbejde i Energi Danmark.

Stilling: Junior Gas Trader

Uddannelse: Kandidat i Logistics and Supply Chain Management,
Aarhus Universitet

Ansat siden: Februar 2017

Om Ionela-Mihaela Ionel

- Jeg har altid syntes, at energibranchen var interessant, og det er en fascinerende verden med mange udviklingsmuligheder. Jeg kommer fra Rumænien, og i gymnasiet besøgte vi Danmark på udveksling. Jeg blev straks forelsket i landet, og kort efter flyttede jeg til Danmark for at fortsætte mine studier. Jeg har netop nu taget en kandidatuddannelse i Logistics and Supply Chain Management, og jeg glæder mig til at udnytte min viden i praksis hos Energi Danmark.

 

Min rejse hertil

- Jeg startede som studentermedarbejder i Trade Support. Derefter var jeg i praktik og skrev mit speciale i samarbejde med Energi Danmark. Gennem hele forløbet har jeg fået betroet opgaver, som gav mig mulighed for at blive dygtigere og lære mere om energibranchen. At få lov til at sætte sit præg på opgaverne og se andre anvende de nye værktøjer, som jeg har udviklet, er meget givende og motiverende.

Hvad jeg laver

- Jeg arbejder nu fuld tid som Junior Gas Trader og startede i afdelingen for gashandel lige efter min eksamen. Skiftet fra elhandel til gashandel er med til at udvide min horisont og give mig nye udviklingsmuligheder.

Min motivation for at søge job hos Energi Danmark - Det virkede til at være et ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø, hvor jeg kunne udvikle mine færdigheder, mens jeg stadig passede mine studier. Det indtryk viste sig at være korrekt, og jeg værdsætter at mine dygtige kolleger altid tager sig tid til at videregive og dele deres viden.
Ionela-Mihaela Ionel, Junior Gas Trader

Hvorfor jeg gerne ville arbejde fuld tid

- Jeg sætter pris på den "can-do" tilgang, der gennemsyrer arbejdsmiljøet. Vi er sammen om at opnå ambitiøse mål. Desuden er det inspirerende at arbejde tæt sammen med dygtige og motiverede mennesker, der værdsætter min viden og udfordrer mig til at gøre det endnu bedre.