Tillid og ansvar er en stor motivationsfaktor

Mark har fået frihed til at færdiggøre sin uddannelse, mens han samtidig varetager sit job som Financial Assistant i Accounting hos Energi Danmark koncernen.

Mark har været ansat hos Energi Danmark siden 2017, hvor han startede som økonomielev, som et led i sin erhvervsøkonomiske uddannelse. I 2019 blev han så færdig med sit elevforløb i Energi Danmark og har siden arbejdet som Financial Assistant med arbejdsopgaver indenfor likviditet, garantier og budgetter i Accounting.

”Der er altid blevet udvist en stor tillid til mig, hvilket er en kæmpe motivationskilde i mit arbejde. Jeg har en følelse af at mine chefer tror på mig, og det er rigtig vigtigt. Når man får nye muligheder, får man samtidig mulighed for at udvikle sig.”, forklarer Mark.

Under Marks elevtid bestod mange af hans opgaver i bogføring og regnskab, hvor hans arbejdsopgaver i dag i større grad omhandler cash-management, herunder likviditet, budgetter, kontakt med banker mm. Opgaverne er afgørende for, at Energi Danmarks handelsafdeling er i stand til at udføre deres arbejde.

Jeg har også planer om at tage det næste skridt, også selvom der skal knokles for at gøre det ved siden af mit arbejde. Men heldigvis ved jeg, at jeg har min arbejdsplads’ fulde opbakning
Mark Skovfoged, Financial Assistant

”Jeg ved aldrig hvordan min dag udvikler sig. Det kan for eksempel være jeg skal tale med en udenlandsk bank, hvilket ikke burde tage mange minutter, men de arbejder ikke altid på samme måde, som vi er vant til, og så ender man pludselig med at bruge flere timer på den opgave.” 

Når Mark har arbejdet som Financial Assistant i et års tid og har fået noget mere praktisk erfaring, har han planer om at tage den anden del af sin HD-uddannelse i finansiering, sideløbende med sit job i Energi Danmark. Det uddannelsesforløb kommer til at tage to år.

”Jeg har også planer om at tage det næste skridt, også selvom der skal knokles for at gøre det ved siden af mit arbejde. Men heldigvis ved jeg, at jeg har min arbejdsplads’ fulde opbakning”, slutter Mark.