Mine kollegaer motiverer mig

Pia søgte jobbet i IT Projects, fordi hun under sin uddannelse blev bidt af at arbejde med projektledelse, og motiveres af at skulle veksle mellem de mere rutineprægede opgaver til at skulle indtage en koordinerende rolle i et arbejdsmiljø, hvor man ofte skal handle hurtigt.

Da Pia så jobopslaget som Project Manager Assistant i IT Projects i 2017, var hun ikke i tvivl om, at hun skulle søge jobbet. Pia er oprindeligt uddannet multimediedesigner og administrativ kontorassistent. Efterfølgende har hun taget en 3-årig akademiuddannelse i kommunikation og formidling, en deltidsuddannelse sideløbende med sit tidligere job. Det var her, hun fik øjnene op for arbejdet med projektledelse.

Som Project Manager Assistant har Pia egne projekter, mens hun samtidig supporterer projektlederne med forskellige opgaver, såsom tests, dokumentation og koordinering.

”Jeg trives med at arbejde med snitfladen mellem de administrative opgaver og at indtage den koordinerende rolle. Jeg mener, at man skal være omstillingsparat for at kunne fordybe sig i enkelte opgaver og samtidig være klar til at agere hurtigt, hvis en anden opgave kræver, at det skal gå stærkt”, siger hun.

Der er en god synergi imellem os, selvom vores opgaver er forskellige. Jeg arbejder sammen med nogle handlekraftige kollegaer, og det er enormt motiverende. Vi er meget sociale, og der er altid plads til smil, selvom vi har travlt. Det er sjældent vi alle er samlet, så vi forsøger at lave nogle fælles udfordringer, som for eksempel vores planke-challenge, hvilket giver en god fællesskabsfølelse
Pia Liske Iversen, Project Manager Assistant

Som en projektafdeling arbejder IT Projects meget på tværs af organisationen og med flere eksterne samarbejdspartnere. Afdelingen er en blanding af specialister og projektmedarbejdere, som ifølge Pia gør dem til et dynamisk team:

”Der er en god synergi imellem os, selvom vores opgaver er forskellige. Jeg arbejder sammen med nogle handlekraftige kollegaer, og det er enormt motiverende. Vi er meget sociale, og der er altid plads til smil, selvom vi har travlt. Det er sjældent vi alle er samlet, så vi forsøger at lave nogle fælles udfordringer, som for eksempel vores planke-challenge, hvilket giver en god fællesskabsfølelse”.

Fritiden bruger Pia på at være sammen med familie og venner. Hun løbetræner, træner TRX og nyder at være i naturen, mens hun samtidig benytter sig af alle de muligheder, som Aarhus kan byde på. Og så er Pia stadig ikke færdig med at gå i skole. Hun bruger også sin fritid på at gå til spansk sprogundervisning en gang om ugen:

”Jeg kan godt lide at udfordre mig selv og give mig hen til noget, jeg ikke er så god til. Jeg kan godt lide den stemning, der er i et klasseværelse, og så møder jeg nogle mennesker, som jeg ikke ellers ville have mødt”, slutter hun.