Medarbejderfordele


Hos Energi Danmark prioriteres gode arbejdsforhold og attraktive medarbejderfordele højt. Vi har derfor fokus på både sundhed på og uden for arbejdspladsen samt sociale arrangementer, der binder medarbejderne sammen.

Fysisk og psykisk arbejdsmiljø

Et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø betyder meget for medarbejdernes sundhed og trivsel. I Energi Danmark arbejdes der kontinuerligt på at skabe et så godt arbejdsmiljø som muligt. Hermed mindsker vi arbejdsskader, og arbejdsglæden stiger. Læs mere om vores medarbejdertilfredshedsundersøgelser og fysiske og psykiske Arbejdspladsvurderinger her.

Sundhedsforsikring

Alle medarbejdere hos Energi Danmark er tilmeldt en sundhedsordning, der blandt andet giver hurtig adgang til kiropraktor, fysioterapeut og psykolog. Dette betyder, at alle ansatte er sikret den hurtigste behandling ved akut sygdom.

En aktiv arbejdsplads

At være aktiv er den bedste forudsætning for at opnå høj effektivitet og mindske arbejdsskader. Derfor bakker Energi Danmark også op om en sund livsstil og deltager i en lang række fysiske aktiviteter.

Energi Danmark har i mange år deltaget fast ved DHL-stafetten, som foruden god motion også er en mulighed for at mødes med kollegaer på tværs af afdelinger.

Vi har årligt en cykelkampagne, hvor vi i en måned opfordrer medarbejderne til at tage cyklen på arbejdet. Energi Danmark støtter generelt op om aktivitetstiltag der fremme sundhed.

Gode relationer mellem medarbejderne på tværs af afdelingerne.

Personaleforeningen skaber sammenhold

Personaleforeningen inviterer i løbet af året alle medarbejdere med base i Danmark til at deltage i en række aktiviteter for at fremme gode relationer mellem medarbejderne på tværs af afdelingerne.

Tidligere arrangementer spænder bredt og tæller blandt andet biografture, vinsmagning, gocart og bustur til fodboldlandskamp. Personaleforeningen er desuden vært ved en årlig sommerudflugt til enten Djurs Sommerland eller Legoland, hvor både medarbejdere og deres familier er inviteret til at deltage.

Arrangementer i Personaleforeningen er en god måde at være sammen med kolleger og deres familier og giver rig mulighed for at møde nogle af de kolleger, man ikke når at få talt med i hverdagen.