Vores kultur og værdier

Energi Danmark er en international energihandelskoncern, der fortsat vokser og bevæger sig ud i nye markeder i Europa. Vi er en ung organisation med højt til loftet, store ambitioner og med viljen til at forbedre og forny os hele tiden.

Hos Energi Danmark ønsker vi, at vores medarbejdere er kompetente og dedikerede i deres daglige arbejde. Vi har fokus på at arbejde sammen på tværs af landegrænserne og at være troværdige og rettidige i alt, hvad vi gør. Som medarbejder i Energi Danmark koncernen vil du opleve, at du hurtigt får ansvar og er med til at gøre en forskel. Du får gode muligheder for at udvikle dig, og både som nyuddannet og som erfaren medarbejder vil du opleve et fagligt udfordrende og dynamisk miljø.

Som en energihandelskoncern i vækst, er det vigtigt for os at tænke i bæredygtighed – hvad der fungerer i dag og i morgen skal også fungere om fem, ti og tyve år. Vi har i de seneste år ageret ud fra mottoet "Vi giver energien videre", hvor vi lægger vægt på også at gøre en forskel for andre. Dette arbejder vi kontinuerligt med gennem vores fokus på medarbejdertrivsel, på vedvarende energi samt på at støtte samfundets vækstlag og fremtidige ressourcer. Vores succes som koncern skal også være en fordel for andre - det er det, det hele drejer sig om.

Vi måler ikke kun succes ud fra finansielle kriterier, men også ud fra medarbejdernes engagement til at tage ejerskab på de bæredygtige aktiviteter i koncernen og støtte det samfund, vi indgår i.

Vores langsigtede fokus som energihandelskoncern er fortsat at forbedre og udvide vores vifte af produkter til alle vores erhvervskunder – lokale som internationale. Det er afgørende for os at gøre os fortjent til den tillid, vores kunder viser os. Det sikrer vi ved altid være omhyggelige i vores arbejde og samtidig have fokus på minimering af risiko og gennemsigtighed i alle vores ydelser.

Vi måler ikke kun succes ud fra finansielle kriterier, men også ud fra medarbejdernes engagement til at tage ejerskab på de bæredygtige aktiviteter i koncernen og støtte det samfund, vi indgår i.