Bogense plast

Samarbejdet med Bogense Plast bygger på tillid

Bogense Plast A/S er en af landets store leverandører af sprøjtestøbte plastkomponenter. Virksomheden har 75 ansatte, og en stor del af produktionen går til eksport. Bogense Plast har haft Energi Danmark som fast elleverandør i mere end 10 år. Jesper Ove-Bisgaard har været ansvarlig for virksomhedens elindkøb i snart 4 år.

Bogense Plast har valgt at afdække energiforbruget med en Fast Pris-aftale, fordi de ønsker at kende udgiften til el, når leveringsperioden går i gang.

”Med en Fast Pris-aftale er det nemmere at budgettere, hvad vi skal betale hver måned”, siger Jesper Ove-Bisgaard og gør desuden opmærksom på gennemsigtigheden i samarbejdet. "Vi ved præcis, hvordan vores aftale er sammensat, og der er ingen skjulte faktorer," udtaler han.

Bogense Plast køber el ind af flere omgange på grund af de skiftende elpriser. Energi Danmark overvåger løbende udviklingen på elmarkedet og kontakter Jesper Ove-Bisgaard, når priserne er favorable, så han kan vurdere, om der er behov for yderligere afdækning.

”Udover den rette timing er elinkøb også et spørgsmål om tillid. Tillid til at Energi Danmark kan overvåge markedet og tilbyde os den rigtige pris. Samtidig handler det også om, at vi har den rette kemi, så vi kan få det bedste ud af samarbejdet”, forklarer Jesper Ove-Bisgaard.

At handle el er et spørgsmål om tillid og et godt samarbejde
Jesper Ove-Bisgaard, Bogense Plast
Kontakt Energi Danmark