Energiløsninger på tværs af grænser


Mia Hansson er CEO i Energi Försäljning Sverige (EFS) og har mange års erfaring fra energibranchen. Mia er ansvarlig for at sikre et optimalt partnerskabet mellem det svenske datterselskab og moderselskabet Energi Danmark A/S.

“Samarbejde er meget vigtigt, når man har afdelinger i flere lande. Vi trækker på hele vores backoffice i Danmark, og jeg er i daglig kontakt med både Energi Danmarks Økonomiafdeling og Kundebordet, som servicerer vores salgsfunktion og kunder.

Vi kan drage fordel af en stor synergieffekt, i og med at vi er til stede i fem lande med administrationen samlet ét sted. Vores kunder ved, hvilken service de kan forvente, så de er trygge ved at udvide partnerskabet ud over de nationale grænser. Det er også en fordel, at vi overvåger markedet i alle fem lande, så vi er i stand til svare hurtigt på vores kunders forespørgsler.
Mia Hansson, CEO i Energi Försäljning Sverige

“Det er vigtigt for vores kunder, at de kan vide, at vi er i stand til at håndtere deres risici. Vi indgår kontrakter med store svenske kunder, som gerne vil have, at vi håndterer hele deres elindkøbsportefølje. Derfor har vi også svenske porteføljeforvaltere, som er ansat i Energi Danmark Forvaltning. De køber el, når markedet er favorabelt, hvilket giver kunder en følelse af sikkerhed,” siger Mia og forsætter:

“Partnerskabet kommer alle Energi Danmark koncernens kunder til gode – både de der kun køber el i ét land, men også de kunder som har energibehov i flere lande,” understreger Mia Hansson.

Kontakt os