Vores rådgivning

Energi Danmark leverer energirådgivning til erhverv, og vi har altid fokus på det værdiskabende samarbejde med vores kunder. Vores erfarne rådgivere går forrest og baner vejen for din virksomhed på de internationale energimarkeder.

Vi stiller også gerne vores specialister til rådighed for en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab afsøger, hvilken risikoprofil og dermed hvilke energiprodukter, der er relevante for din virksomhed.

Vi har den erfaring og styrke, som gør, at vi kan løse alle de udfordringer vedrørende elindkøb, som kunden står overfor. Vi kender de forskellige risici, og kan derfor tage højde for dem i den enkelte kundes aftale.

Spar på strømmen, spar penge og tænk på miljøet!

Som kunde hos Energi Danmark kan, du gennem samarbejdsaftaler med vores aktionærselskaber, også få energirådgivning omkring de mange muligheder for at spare på strømmen.

Du kan øge din viden om anvendelsen af mere energirigtige processer og om investering i mere effektive produktionsmetoder. Med os som energirådgiver får du også rådgivning og information omkring styring og regulering af forbrug. Ved rådgivning om energi opnås et lavere elforbrug, som har betydning for miljøet.

Der er således mange muligheder for at tænke på miljøet og samtidig spare penge ved et reduceret elforbrug. Samtidig kan et reduceret elforbrug også give sig udslag i en reducering af tarif- og afgiftsbetalingen til dit lokale netselskab.

Vi forsøger altid at sætte os i kundens sted og forstå virksomhedens behov og ønsker. Vi sætter en ære i at være konsekvent fleksible. Desuden har vi en bred palet af elprodukter, som løbende bliver udviklet, så den opfylder kundernes mangeartede krav.
Kontakt os