Mit Energi

Som kunde ved Energi Danmark får du adgang til onlineportalen Mit Energi. Her kan du overvåge energiforbruget i din virksomhed, få adgang til kontrakter, fakturaer, rapporter samt dybdegående markedsanalyser. Med ét login giver Mit Energi også kunder med virksomheder i forskellige lande adgang til alle data samlet ét sted. Mit Energi er en fleksibel og brugervenlig platform, som giver dig som kunde den optimale indsigt i eget forbrug såvel som markedets tendenser.

Ønsker du adgang til Mit Energi, og er du endnu ikke oprettet i vores system, så kontakt venligst Energi Danmark.

Statistik

I Mit Energi har du mulighed for at søge og sortere mellem dine virksomheder for at følge dine virksomheders energiforbrug over tid. Det er muligt at finde statistik på time-, måneds-, kvartals- og årsniveau afhængig af måleren, og forudsat at Energi Danmark har leveret strømmen i den valgte periode.

Mit Energi er et fleksibelt statistikværktøj til stor hjælp for kunden, som vil arbejde aktivt med energieffektivisering og energibesparelser. Statistikken viser efterfølgende tydligt, om besparelserne har været effektive. Statistikken vises i grafer og tabeller og kan eksporteres til Microsoft Excel.

Som kunde kan du lave din egen opsætning i programmet, så du får et bedre overblik over de virksomheder, du har interesse i at følge.

Rapporter

Som finansiel kunde har du adgang til dine porteføljerapporter i Mit Energi. Rapporterne lægges løbende op i statistikprogrammet.

Markedsinformation

I Mit Energi kan du finde daglige og historiske elpriser. Derudover modtager du, gennem Mit Energi, hver måned vores Månedsfokus, som giver dig et indblik i den seneste udvikling på energimarkedet. Vi skriver dybdegående om udviklingen, og hvordan og hvorfor priserne bevæger sig på markedet. Du får også adgang til vores El-akademi, som giver dig en indsigt i energimarkedet og de faktorer, som påvirker elprisen. 

Prisovervågning

I Mit Energi kan du, som kunde og samarbejdspartner, lave dine egne overvågningsniveauer for elindkøb. Når det ønskede niveau nås, informeres du via SMS eller mail, og du kan derefter kontakte os for en eventuel sikring af din elpris.

Fakturaer

I Mit Energi har du overblik over alle dine fakturaer og gennemførte indbetalinger. Du kan nemt finde netop din virksomheds faktura for en bestemt periode.

Kontakt os