Privatlivs- og cookiepolitik

Cookies

Der anvendes cookies på dette site i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer til tilbagevendende besøg. Cookies kan ikke indeholde virus og der gemmes ingen personlige data.

Formål med brug af cookies:

 

Intern /
1. parts cookies

Ekstern /
3. parts cookies

Teknisk funktionalitet

  nej

nej

Trafikmåling

 

nej

ja

Annonceafvikling (brugermåling, frekvens o.lign.)

 

nej

ja

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

 

nej

nej

Hvor længe gemmes cookies?

Hvor længe cookies gemmes kan variere, men de sletter sig selv efter et vist antal måneder. Dog fornyes de efter hvert besøg.

Hvordan sletter jeg cookies?

Følg denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan undgår jeg cookies?

Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du blokere dem. Se denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafik på hjemmesiden.

Du kan fravælge Google Analytics cookies her http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Videresendes mine personoplysninger?

Dine personoplysninger afgives aldrig til tredjepart medmindre, at du selv udtrykkeligt har givet dit tilsagn. Der indsamles desuden ingen personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Energi Danmark, kan du kontakte os her: kontakt LINK

Hvordan er mine personoplysninger beskyttet?

I følge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. Dine personlige data gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, der kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt.

Persondataloven oplyser desuden, at du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, persondatalovens § 58, stk. 1.