SK Forsyning

Konkurrencedygtige produkter giver konkurrencedygtige priser

”Vi har været kunder hos Energi Danmark Securities siden 2003, og vi har derfor et samarbejde og en forståelse, der går lang tid tilbage.” Henrik Birch, Administrerede direktør i SK Forsyning.

SK Forsyning er et multiforsyningsselskab placeret i Korsør. Selskabet leverer el, vand og varme samt håndterer gadelys og spildevand i Slagelse Kommune. Derudover er SK Forsyning også leverandør af el og gas på nationalt plan.

For at kunne stille de mest konkurrencedygtige priser benytter SK Forsyning sig af en strategi, som kombinerer Energi Danmark Securities’ Index produkt samt almindelig PM. 50% er således afdækket gennem Index og 50% ved almindelig PM. Indexstrategien eliminerer prisudsving over tid og giver altid en afdækningspris til markedsgennemsnit eller bedre. Mens Indexstrategien giver sikkerhed, kan SK Forsyning med almindelig PM udnytte markedets udsving på de rigtige tidspunkter.

Energi Danmarks produkter er i tråd med vores risikostrategi, hvor vi både har mulighed for at spille sikkert, men også udnytte markedet på de rigtige tidspunkter. Denne risikoafdækning giver os stor fleksibilitet. Energi Danmarks konkurrencedygtige produkter gør, at vi kan stille konkurrencedygtige priser.
Henrik Birch, Administrerede direktør i SK Forsyning

Samarbejdet med Energi Danmark Securities går langt tilbage, og netop godt samarbejde og grundig rådgivning er også hovedårsagerne til, at SK Forsyning forsat er kunde hos Energi Danmark Securities.

”Vi oplever et rigtig godt samarbejde med Energi Danmark Securities’ medarbejdere. De leverer rådgivning blandt andet i form af flere årlige møder samt løbende markedsanalyser,” afslutter Henrik Birch.

 

Jan Rigtrup Head of Portfolio Management
Kenneth Rose Portfolio Manager