Selvstændig Afregningsmedarbejder til international koncern i vækst

Trives du med faste arbejdsopgaver, hvor grundighed, overblik og nysgerrighed betyder alt? Kan du bidrage med stabilitet og samtidig være omstillingsparat? Så tilbyder vi et job i en spændende organisation med dygtige kolleger samt faglig sparring.

Som vores nye medarbejder i vores tyske afregningsgruppe bliver du en del af et team på 5 kolleger. Teamet varetager afregningsopgaver og vedligeholdelse af stamdata for Energi Danmark koncernens tyske datterselskab.

Dine ansvarsområder indbefatter dermed:

  • Månedsafregning af Tyske kunder og tilhørende delopgaver
  • Kontrol af afregning
  • Opdatering og vedligehold af stamdata

Din Profil

Du har relevant uddannelse som fx finansøkonom, kontorassistent med speciale i økonomi, revisorassistent og har 2-3 års erfaring med fakturering, gerne fra energi-, el-, tele- eller bredbåndsbranchen. Nyuddannede med relevante kvalifikationer og evnerne til at udvikle sig i stillingen kan også komme i betragtning.

Andre kvalifikationer:

  • Du er rutineret i Excel og er vant til at arbejde med pivottabeller.
  • Du kommunikerer fejlfrit på dansk såvel som engelsk, da engelsk er vores koncernsprog.

 

Som person er du selvstændig og grundig. Du leverer altid et stykke afstemt og veldokumenteret arbejde, som du kan stå inde for. Din sikkerhed i dine opgaver gør også, at du er tryg ved at være det sidste led, der fanger eventuelle fejl – og at du er klar til at tage kampen op, så der bliver orden i tingene. Med dit analytiske og strukturerede overblik sætter du nemlig en ære i at skabe overskuelige sammenhænge og systemer, der virker – hver gang. Samtidig er du god til at kommunikere, vidensdele og samarbejde med dine kolleger.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of invoicing and supply Helle Jensen (ferie uge 27-28) på 8745 1930 eller Billing Manager Claus Bodenhoff  (ferie uge 28-30) på 8744 6786.

Er det dig vi står og mangler? så send din motiverede ansøgning samt CV mærket ’Afregningsmedarbejder – Tyskland’ til job@energidanmark.dk senest d. 23. juli 2017.

Om Energi Danmark

Energi Danmark er en af Danmarks førende energihandelskoncerner med aktiviteter inden for fysisk og finansiel elhandel, CO2-handel, handel med gas og vindenergi og porteføljeforvaltning. Energi Danmark er i dag Danmarks største aktør på markedet for handel af el til erhvervskunder og har datterselskaber i Sverige, Finland, Norge og Tyskland samt planer om yderligere ekspansion i såvel Norden som i resten af Europa. Virksomheden er velkonsolideret med solid ejerkreds og deltager aktivt i sikringen og videreudviklingen af et velfungerende el- og energihandelsmarked i Nordeuropa.