Juridisk skarp praktikant med kendskab til persondataforordningen

Har du lyst til at arbejde med forberedelsen og implementeringen af persondataforordningen ved Energi Danmark? 

Til efterårssemestret 2017 er vi i Energi Danmark interesserede i at tilknytte en praktikant til at bistå i processen med forberedelsen og implementeringen af den nye persondataforordning.  

Derfor søger vi en detaljeorienteret og ambitiøs praktikant, som skal være med til at løfte diverse juridiske opgaver og samtidig implementere tiltag i forhold til den kommende persondataforordning. I denne proces ønsker vi også at revurdere alle vores eksisterende processer for at kunne sikre, at vi fremadrettet er i compliance med persondataforordningen.

Derfor vil du som praktikant blive tilknyttet dette projekt, hvor du får en væsentlig rolle i et team af medarbejdere, der alle er involverede i processen. Med din juridiske viden og analytiske tilgang vil du bidrage til at analysere Energi Danmarks processer og identificere muligheder for tiltag.

Vi efterspørger:

  • En imødekommende, nysgerrig og arbejdsom Cand.merc. jur. eller jurastuderende på kandidatniveau.
  • Gerne kendskab til persondataforordningen.

Vi tilbyder:

  • En spændende praktikplads med adgang til en konkret aktuel problemstilling.
  • Mulighed for at kombinere teoretisk arbejde med praktisk relevans.
  • Evt. mulighed for specialesamarbejde i forlængelse af praktikforløbet.
  • En fast kontorplads på vores hovedkontor i Aarhus - med frokost.

Skal du i praktik hos os?

Din hverdag vil være på vores hovedkontor i Aarhus, og praktikstillingen er som udgangspunkt 37 timer ugentligt eller tilpasset studiet.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for en praktikplads, er du velkommen til at kontakte Mads Skotte Jakobsen på tlf. 87426276 eller via masj@energidanmark.dk.

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos os, vil vi bede dig sende dit CV samt et par linjer om dig selv til job@energidanmark.dk. Vi læser ansøgningerne løbende og tager opslaget ned, når rette kandidat er fundet.

Om Energi Danmark

Energi Danmark er en af Danmarks førende energihandelskoncerner med aktiviteter inden for fysisk og finansiel elhandel, CO2-handel, handel med gas og vindenergi og porteføljeforvaltning. Energi Danmark er i dag Danmarks største aktør på markedet for handel af el til erhvervskunder og har datterselskaber i Sverige, Finland, Norge og Tyskland samt planer om yderligere ekspansion i såvel Norden som i resten af Europa. Virksomheden er velkonsolideret med solid ejerkreds og deltager aktivt i sikringen og videreudviklingen af et velfungerende el- og energihandelsmarked i Nordeuropa.