Selvstændig controller til international koncern i vækst

Vi udvider vores controllerfunktion og søger en ny kollega, der har lyst til at arbejde med regulative indberetninger samt sikre høj kvalitet og validitet på vores kontrol af kontrakter for den svenske del af vores forretning. Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og kollegial controllerafdeling med høj faglighed, hvor der er plads til humor, fordybelse og sparring, så er det måske dig, vi mangler?

Som vores nye kollega bliver du en del af et team på 8 kolleger. Teamet varetager controlling og rapportering for koncernen. Det vil være din primære opgave at kontrollere slutkundekontrakter, udarbejde regnskabsrapporter samt arbejde med regulative indberetninger, såsom EMIR, REMIT og MIFID.

Din profil:

Uddannelsesmæssigt er der flere indgangsvinkler til stillingen, men du har gerne en relevant økonomisk uddannelse med lyst til at arbejde med regulative indberetningsforpligtelser. Har du erfaring fra lignende stilling, er det en fordel. Nyuddannede med relevante kvalifikationer og evnerne til at udvikle sig i stillingen kan også komme i betragtning.

Andre kvalifikationer:

  • Du er rutineret IT-bruger og er vant til at arbejde med Excel og pivottabeller. Har du erfaring med VBA, er det en fordel.

  • Du kommunikerer fejlfrit på dansk såvel som engelsk, da engelsk er vores koncernsprog.

Som person er du selvstændig og grundig. Du leverer altid et stykke afstemt og veldokumenteret arbejde, som du kan stå inde for. Din sikkerhed i dine opgaver gør også, at du er tryg ved at være det sidste led, der fanger eventuelle fejl – og at du følger op, så der bliver bragt orden i tingene. Du har gode samarbejdsevner og godt humør – også i pressede situationer.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Controlling Charlotte Degenkamp på telefon 87 44 67 83.

Vi inviterer løbende til samtale, så send din motiverede ansøgning samt CV mærket ’Controller’ til job@energidanmark.dk hurtigst muligt dog senest d. 30. oktober 2017.

Om Energi Danmark

Energi Danmark er en af Danmarks førende energihandelskoncerner med aktiviteter inden for fysisk og finansiel elhandel, CO2-handel, handel med gas og vindenergi og porteføljeforvaltning. Energi Danmark er i dag Danmarks største aktør på markedet for handel af el til erhvervskunder og har datterselskaber i Sverige, Finland, Norge og Tyskland samt planer om yderligere ekspansion i såvel Norden som i resten af Europa. Virksomheden er velkonsolideret med solid ejerkreds og deltager aktivt i sikringen og videreudviklingen af et velfungerende el- og energihandelsmarked i Nordeuropa.