Kickstart din karriere som nyuddannet

Hos Energi Danmark vægter vi nyuddannede kandidater såvel som erfarne kræfter højt. Som ny medarbejder får du altid en grundig introduktion til Energi Danmark koncernen samt et indblik i organisationens afdelinger og arbejdsområder.

Det kan være svært at finde kvalificerede og erfarne, potentielle medarbejdere, der kender elmarkedet og alle dets facetter. Derfor uddanner Energi Danmark bl.a. selv medarbejdere inden for energihandlens mange forskellige områder.

Flere ansatte i Energi Danmark har således startet deres karriere som studentermedhjælpere i én af Energi Danmarks mange afdelinger. Som studentermedhjælper er du normalt tilknyttet en mere erfaren kollega, som kan vejlede og besvare spørgsmål, når behovet opstår.

Din profil

Er du engageret, analytisk og i besiddelse af et godt overblik? Så kan det være dig, vi mangler.

Du har formentlig en finansiel uddannelse som HA, cand.oecon., cand.merc., eller en bankuddannelse, gerne kombineret med HD. Du er først og fremmest en holdspiller, men du skal også kunne arbejde selvstændigt og holde hovedet koldt, da du hurtigt vil få dit eget ansvarsområde. Din interesse for de finansielle markedet er altid til stede, og du er kundeorienteret og god til at skabe tillid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev målrettet studerende og nyuddannede

Tilmeld dig Energi Danmarks nyhedsbrev Power Your Future.

Her kan du finde interviews med nyuddannede og studentermedhjælpere i Energi Danmark samt specialestuderende, der samarbejder med os.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Power Your Future her.
Læs de seneste udgaver af Power Your Future her.

Læs mere om dine muligheder som nyuddannet i vores brochure:

Explore Your Potential

Se vores videopræsentation af Energi Danmark koncernen:

Mød medarbejderne

Dit arbejde bliver værdsat og er brugbart i praksis, hvilket virkelig motiverede mig til at skrive et godt speciale.
Som elev får man en rigtig god oplæringsperiode og bliver inddraget i mange opgaver, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt.