Elforbruger

I Energi Danmark kender vi både de lokale og internationale energimarkeder. Derfor kan vi styre risikoen på vegne af vores kunder og sikre, at din virksomhed står bedst muligt.

Som erhvervskunde hos Energi Danmark har du mulighed for at afdække dine elindkøb gennem elaftaler som fx Fast Pris, Spot eller gennem vores Pulje. Det er naturligvis også muligt at kombinere produkterne på kryds og tværs, så din virksomhed bliver bedst muligt dækket ind i forhold til jeres risikoprofil.

Vi tilbyder også porteføljestyring ved Energi Danmark Securities.

Elprodukter


- Spot-el
- Pulje-el
- Fast Pris

Indsigt i energimarkedet

Energi Danmarks medarbejdere har en stor ekspertviden inden for energiområdet, og vi ønsker, at denne viden skal komme dig som kunde til gode. Vi udgiver derfor både ugentlige og månedlige nyhedsbreve, hvor vi sætter fokus på aktuelle emner, der har en påvirkning på energimarkedet. Vi har desuden udgivet adskillige udgaver af El-akademiet, hvor vores kunder får en grundlæggende indføring i elmarkedets sammenhænge og energimarkedets mekanismer.

Vores kunder kan læse alle vores markedsnyheder og nyhedsbreve i Mit Energi. Det er desuden muligt at tilmelde sig vores ugentlige nyhedsbrev nedenfor.

1/4 One Stop Shop
2/4 Online - pris- og risikoberegningssværktøj
3/4 Naturgas
4/4 Elforbruger
Kontakt os